Gheorghe Hagi, interviu despre familia lui: “Ne mai scot soțiile în vreo deplasare”

Gheorghe Hagi, interviu despre familia lui:  Ne mai scot soțiile în vreo deplasare
Citeste mai mult despre: Gica Hagi,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 02 Decembrie 2019
Cu ocazia Zilei Naționale a României, Gheorghe Hagi le-a oferit reporterilor de la “Vorbește Lumea” cel mai sincer interviu, vorbind mai mult despre familie și mai puțin de fotbal.

Întrebat cum este omul Gheorghe Hagi în afara terenului de joc, “Regele Fotbalului Românesc” a dezvăluit că îi place să asculte muzică și să se uite la filme: “Pe teren îmi place să câștig. În afara lui, sunt comod, stau liniștit, îmi văd de ale mele, nu îmi place să deranjez. Ies din când în când, îmi place muzica foarte mult. Oricare muzică... mă liniștește. Filmul și muzica. Filmele frumoase”.

Cel mai mare fotbalist pe care l-a avut țara noastră a vorbit în continuare și despre ieșirile cu familia lui. „Ne place să ne plimbăm 2-3 zile în altă țară, să mâncăm bine, să ieșim la restaurante. Ne mai scot soțiile în vreo deplasare, turistic, să mergem să vizităm. Noi cu meciul, ele cu cumpărăturile”, a spus Gică Hagi.

Întrebat cum este ca părinte, patronul echipei Viitorul Constanța a răspuns: „Exigent, care are principii și reguli și care sunt ale noastre, internte. Ca un regulament de ordine interioară. Ale familiei, între noi. Sunt niște lucruri care sunt cunoscute și pe care trebuie să le respectăm”.

La finalul interviului pentru “Vorbește Lumea”, Gică Hagi a dezvăluit că nu este un bărbat romantic și că la acest capitol cumnatul său, Gică Popescu, stă mai bine. „Gică Popescu, el e mai bun ca mine aici. Cadoul soției mele a fost când ne-am căsătorit, când i-am spus că o vreau de soție”, a afirmat “Regele Fotbalului Românesc”.

Vezi și: Interviu cu Gheorghe Hagi, regele fotbalului românesc: "Acesta a fost destinul meu: să joc fotbal"
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO