Gigi Becali: "Criza de Coronavirus ne poate fi benefică!"Ce măsuri propune milionarul

Gigi Becali: Criza de Coronavirus ne poate fi benefică! Ce măsuri propune milionarul
Citeste mai mult despre: Gigi Becali, ajutor, coronavirus,
Data publicarii: 25 Martie 2020
Data actualizare: 25 Martie 2020
Gigi Becali consideră că România, ar trebui să  înceapă de pe acum să ia măsuri serioase care să prevină sau măcar să amortizeze criza economică.
Și e de părere că o soluție salvatoare ar fi implicarea celor mai puternici oameni de afaceri în stabilizarea economiei. Potrivit milionarului, aceștia ar putea contribui atât financiar, cât și punându-și la dispoziție cunoștițele economice despre gestionarea banilor și a perioadelor de criză.
 
Pentru Medifax, acesta a declarat:

“Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat și să băgăm bani mulți ca să fim cot la cot cu ei. Criza de Coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc și banul, și dacă injectăm și noi măcar 20 -30 de miliarde, putem să plecăm de pe loc și să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm și plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc.(...) Dați-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri și să luăm noi măsurile astea de economie.. Dacă nu știți, nu ne e rușine.”

De când a început criza, Gigi Becali s-a implicat cu donații importante pentru spitale, cu aprovizionarea medicilor cu măști și echipament de protecție și chiar cu ajutoare oferite bătrânilor vulnerabili. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA CE FAC VEDETELE ÎN IZOLARE ȘI CUM VĂ ÎNDEAMNĂ SĂ STAȚI ACASĂ:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies