Gigi Hadid, cu burta de gravidă la vedere pe Instagram. „Din față se vede diferit”

Gigi Hadid, cu burta de gravidă la vedere pe Instagram. Din față se vede diferit
Gigi Hadid, sarcină în carantină. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Iulie 2020
Data actualizare: 16 Iulie 2020
În urmă cu doi ani era cel mai bine cotat fotomodel din lume. Azi, Gigi Hadid e în a opta lună de sarcină și așteaptă nu nerăbdare să aducă pe lume primul ei copil.

Gigi Hadid (25 de ani) s-a transformat radical în cele 8 luni de sarcină. A luat în greutate și chipul i s-a schimbat de când nu se machiază strident pentru ședințe foto în costume de baie. Miercuri, modelul de origine palestiniană a intrat în legătură cu fanii ei de pe Instagram, printr-o sesiune live la care au asistat zeci de mii de oameni simultan.

Pentru prima dată de când e însărcinată, Gigi Hadid și-a arătat burta de gravidă. Vedeta a făcut acest gest fiindcă mulți fani au pus la îndoială chiar și faptul că este gravidă.

Nu arăți deloc însărcinată în salopeta asta”, i-a scris un admirator chiar în timpul live-ului. Fotomodelul s-a întors în profil, și-a ridicat bluza și a lăsat să i se vadă burta.

Din față se vede normal. E o altă poveste când... uitați, asta e burta mea! E acolo. Din față se vede diferit, înțelegeți?”, a fost replica celebrei manechine.

FOTO: Instagram/Profimediaimaegs.ro

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Gigi Hadid a vrut să lămurească și aspectul nepopularizării sarcinii ei, lucru seizat de admiratorii de pe rețelele sociale. Vedeta a explicat că, în ciuda interesului ridicat în rândul celor care îi urmăresc viața zi de zi, sarcina ei nu este „cel mai imporatnt lucru din lume”.

Acesta este motivul pentru care am simțit că nu e cazul să împărtășesc așa ceva mai departe de familia mea și prietenii mei”, a spus Gigi Hadid, care a dat două exemple de lucruri care privesc lumea în acest moment: pandemia de coronavirus și mișcarea Black Lives Matter.

Modelul de origine palestiniană are copilul cu cântărețul Zayn Malik, cu care a început o relație în anul 2015. S-au despărțit în martie 2018, s-au împăcat 3 luni mai târziu, apoi au luat-o pe căi diferite în luna noiembrie a aceluiași an. În ianuarie 2020 au fost văzuți din nou împreună, iar acum vor avea un copil.

Fotografii: Getty Images/Instagram/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Gigi Hadid
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies