Gigi Hadid era să ajungă jurat în procesul de abuz sexual al lui Harvey Weinstein. De ce a fost respinsă

Gigi Hadid era să ajungă jurat în procesul de abuz sexual al lui Harvey Weinstein. De ce a fost respinsă
Gigi Hadid îl cunoaște personal pe Harvey Weinstein. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Ianuarie 2020
Data actualizare: 17 Ianuarie 2020
Gigi Hadid a fost chemată în instanță la o audiere finală pentru selectarea juriului care urmează să judece cazul de viol al lui Harvey Weinstein. 

Modelul de talie mondială Gigi Hadid și-a dorit să facă parte din „completul de judecată” ales să-l judece pe fostul producător de film Harvey Weinstein. Cineastul a fost acuzat de viol și abuz sexual de mai multe femei, iar acuzațiile au ajuns în instanță.

Gigi Hadid (24 de ani) a fost chemată la tribunal de judecătorul cazului pentru a fi audiată a doua oară. Ea a susținut că e pregătită să judece imparțial cazul, deși l-a cunoscut personal pe acuzat.

„Cred că sunt capabilă să mă concentrez pe fapte”, a spus fotomodelul în fața judecătorului, conform variety.com. Ea i-a mărturisit că mai cunoaște o persoană aflată pe lista martorilor, actrița Salma Hayek.

FOTO: Getty Images

Judecătorul a respins-o la audierea finală, fără să ofere detalii. Ulterior s-a aflat că Gigi Hadid este prietenă cu actrița și cântăreața Cara Delevingne, care l-a acuzat pe Weinstein în 2017 că a încercat să o sărute în timpul unei întâlniri.

Această apropiere ar fi putut întări convingerea că Gigi Hadid nu va putea fi imparțială pe durata procesului.

Citește și: Închis pentru viol, comediantul Bill Cosby și-a tapetat pereții celulei cu postere cu Meghan Markle
 

Gigi Hadid, la plajă. FOTO: Profimediaimages.ro

Gigi Hadid este una dintre cele peste 200 de persoane chemate la audieri în vederea selectării unui juriu care să judece dosarul de viol al lui Harvey Weinstein. 

Jurații sunt aleși de avocații celor două părți și aprobați de judecător. În final, 12 oameni vor face parte din juriul acestui proces.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Iadul fetiței cu chip angelic
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies