Globurile de Aur 2019. Jim Carrey, rugat să se mute la altă masă, momentul epic al serii

Globurile de Aur 2019. Jim Carrey, rugat să se mute la altă masă, momentul epic al serii
Citeste mai mult despre: Globurile de Aur 2019, Jim Carrey,
Data publicarii: 07 Ianuarie 2019
Data actualizare: 07 Ianuarie 2019
Jim Carrey, care a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un serial de televiziune la Globurile de Aur 2019, a fost rugat să se mute la altă masă de gazdele evenimentului Sandra Oh și Andrew Samberg.

Jim Carrey (56 de ani) a aflat de la Sandra Oh și Andy Samberg, prezentatorii evenimentului, că stă la masa greșită și trebuie să se mute de urgență.

Citește și: Globurile de Aur 2019: 10 momente amuzante care au avut loc în culise

Sandra a explicat publicului: ”Văd că Jim Carrey stă, în această seară, în secțiune filme deși a fost nominalizat pentru un show TV”. Andrew a adăugat: ”Oh, da, nu este acceptabil”. Sandra a continuat: ”Îmi pare rău, Jim, dar trebuie să te rugăm să părăsești locul din secțiunea filme și să pleci să stai cu oamenii de la TV”.

Andrew a adăugat: ”Este ciudat pentru că tu ești un erou și nu ar trebui să te punem să te muți”. Încercând să se apere, Jim Carrey a răspuns: ”Știți că tocmai am terminat un film... o să apară în luna noiembrie”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey Fans ???????? (@jimcarrey.fc) on

Un bodyguard a fost văzut apoi bătându-l pe actor pe umăr și cerându-i să se mute. Jim s-a uitat înspre prezentatori: ”Pot să-mi iau și cina cu mine? Nu ar vrea să las ADN de-al meu în secțiunea filme”.

Replica Sandrei Oh nu s-a lăsat așteptată: ”Jim, te rog, nu îngreuna situația și mai mult”.

O mulțime de fani au luat Twitter-ul cu asalt pentru a comenta schimbul amuzant de replici dintre actor și gazdele prezentatorilor din acest an ai Globurilor de Aur 2019.

Foto: Getty, Twitter; InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies