Globurile de Aur 2019. Jim Carrey, rugat să se mute la altă masă, momentul epic al serii

07 Ianuarie 2019, 12:12

Globurile de Aur 2019. Jim Carrey, rugat să se mute la altă masă, momentul epic al serii
Citeste mai mult despre: Globurile de Aur 2019, Jim Carrey,
Jim Carrey, care a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un serial de televiziune la Globurile de Aur 2019, a fost rugat să se mute la altă masă de gazdele evenimentului Sandra Oh și Andrew Samberg.

Jim Carrey (56 de ani) a aflat de la Sandra Oh și Andy Samberg, prezentatorii evenimentului, că stă la masa greșită și trebuie să se mute de urgență.

Citește și: Globurile de Aur 2019: 10 momente amuzante care au avut loc în culise

Sandra a explicat publicului: ”Văd că Jim Carrey stă, în această seară, în secțiune filme deși a fost nominalizat pentru un show TV”. Andrew a adăugat: ”Oh, da, nu este acceptabil”. Sandra a continuat: ”Îmi pare rău, Jim, dar trebuie să te rugăm să părăsești locul din secțiunea filme și să pleci să stai cu oamenii de la TV”.

Andrew a adăugat: ”Este ciudat pentru că tu ești un erou și nu ar trebui să te punem să te muți”. Încercând să se apere, Jim Carrey a răspuns: ”Știți că tocmai am terminat un film... o să apară în luna noiembrie”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey Fans ???????? (@jimcarrey.fc) on

Un bodyguard a fost văzut apoi bătându-l pe actor pe umăr și cerându-i să se mute. Jim s-a uitat înspre prezentatori: ”Pot să-mi iau și cina cu mine? Nu ar vrea să las ADN de-al meu în secțiunea filme”.

Replica Sandrei Oh nu s-a lăsat așteptată: ”Jim, te rog, nu îngreuna situația și mai mult”.

O mulțime de fani au luat Twitter-ul cu asalt pentru a comenta schimbul amuzant de replici dintre actor și gazdele prezentatorilor din acest an ai Globurilor de Aur 2019.

Foto: Getty, Twitter; InstagramVezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO