Globurile de Aur 2020: Brad Pitt a vorbit pe scenă despre viața sa amoroasă

Globurile de Aur 2020: Brad Pitt a vorbit pe scenă despre viața sa amoroasă
Brad Pitt și Jennifer Aniston
Citeste mai mult despre: Globurile de Aur 2020, Brad Pitt,
Data: 06 Ianuarie 2020
La Globurile de Aur 2020, Brad Pitt a câștigat trofeul aurit pentru rolul său din filmul ”Once Upon a Time in Hollywood”. 

Duminică, Brad Pitt a dezvăluit că relația sa cu Jennifer Aniston este specială, numind-o pe aceasta o ”prietenă foarte bună”, în timpul ceremoniei de duminică seară.

Citește și: Jennifer Aniston și-a deschis cont de Instagram. Cu o singură poză, a rupt Internetul

Brad Pitt și Jennifer Aniston au participat amândoi la ceremonia Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară la Beverly Hilton Hotel - și au demonstrat că au rămas în relații foarte bune aplaudându-se unul pe altul în timpul galei. 

Jennifer a fost surprinsă bucurându-se pentru fostul ei soț când acesta a urcat pe scenă pentru a accepta trofeul pentru cel mai bun actor secundar, grație rolului său din ”Once Upon A Time In Hollywood”. 

De altfel, Brad Pitt a pomenit-o pe fosta sa soție, Jennifer Aniston, în discursul de mulțumire. ”Cea mai importantă a doua reuniune a anului? Înțeleg”, a spus el, referindu-se la prima imagine pe care Jennifer a postat-o pe Instagram, în care era alături de foștii săi colegi din serialul ”Friends”.

Jennifer a râs și la gluma pe care Brad Pitt a făcut-o despre viața sa amoroasă. ”Am dorit să o aduc pe mama dar nu am putut, pentru că acum, dacă stau lângă o femeie, toată lumea crede că este iubita mea... Și asta chiar ar fi fost ciudat”.

La gala Globurilor de Aur, Brad și Jennifer au stat la doar câteva scaune unul față de altul. 

Foto: Getty 

Citește și: Profil de celebritate - Brad Pitt 

FULLSCREEN
Globurile de Aur 2020: Brad Pitt a vorbit pe scenă despre viața sa amoroasă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies