Google stie deja cine vor fi castigatorii premiilor Oscar?!

Google stie deja cine vor fi castigatorii premiilor Oscar?!
Citeste mai mult despre: Google, Oscar Search Trends, Premiile Oscar,
Data: 18 Februarie 2011
Google a analizat trendurile de cautare pe internet si castigatorii din anii trecuti ai premiilor Oscar, pentru a prezice cine va castiga premiile anul acesta, pe 27 februarie. Atentie: exista sanse ca Google sa aiba dreptate.  Daca vrei sa fii surprins in noaptea Oscarurilor, nu citi mai departe!

Mai sunt doar 9 zile pana la gala premiilor Oscar si toata lumea fierbe de nerabdare si curiozitate. Nu te grabi sa faci pariu cu prietenii in legatura cu posibilii castigatori, pana nu afli si ce are Google de zis pe aceasta tema.

Conform Google, in 2011 premiul Oscar pentru cea mai buna imagine ar putea merge la “Black Swan”.  Pe blogul Google, explicatia este ca filmul care are cele mai multe cautari pe Internet pe masura ce se apropie decernarea premiilor va fi declarat castigator.

Pentru a exemplifica, Google arata ca asa s-a intamplat in cazul filmelor “No Country for Old Men” (2008), “Slumdog Millionaire”(2009) si “The Hurt Locker” (2010) – fiecare dintre acestea a inregistrat o explozie a numarului de cautari pe Google in saptamanile si lunile care au precedat gala premiilor Oscar.

Javier Bardem a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cautari pe Google, dintre nominalizatii pentru cel mai bun actor. La premiul pentru cea mai buna actrita, Natalie Portman conduce detasat, daca e sa dam crezare predictiilor Google.

Daca vrei sa vezi cum arata graficele Google la celelalte categorii ale premiilor Oscar, intra pe site-ul Oscar Search Trends.

 




Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO