Gordon Ramsay, controversă uriașă după ce a ucis și a mâncat o capră în Noua Zeelandă

Gordon Ramsay, controversă uriașă după ce a ucis și a mâncat o capră în Noua Zeelandă
Citeste mai mult despre: Gordon Ramsay, vanatoare,
Data: 30 Iulie 2019
Gordon Ramsay este protagonistul unui nou show pentru National Geographic.

În cel mai recent episod al emisiunii ”Uncharted”, Gordon Ramsay a stârnit indignarea fanilor vânând și apoi gătind o capră în Noua Zeelandă. În respectivul show, faimosul chef britanic (52 de ani) a ajuns în South Island pentru a savura bucătăria maori, alături de chef Monique Fiso.

Citește și: Gordon Ramsay nu vrea să le lase averea copiilor. Cum și-a motivat decizia într-un interviu pentru The Telegraph

Pentru a respecta tradiția poporului maori, Ramsay a mers la vânătoare. Într-o scenă, celebrul chef împușcă și ucide o capră, iar telespectatorii l-au putut auzi cum înjura înainte și după acest moment. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by National Geographic India (@natgeoindia) on

”Îmi bate inima mai rău decât Big Ben-ul. Simți adrenalina în tot corpul. Asta nu este o bucată de carne învelită în plastic, de pe raftul unui supermarket. Este o vânătoare în aer liber, în toată regula”.

Gordon Ramsay a gătit capra în foi de dafin, lăsând-o să se coacă încetișor la foc mocnit, pentru două ore și jumătate, apoi a servit carnea alături de cartofi, salată și chutney din fructe de pădure. 

Faimosul chef a început serialul său în Peru și urmează să viziteze Laos, Hawaii și Alaska.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că majoritatea telespectatorilor au apreciat felul de mâncare, unii fani s-au arătat șocați de brutalitatea scenelor în care capra este vânată. 

”Da, National Geographic continuă să profite de această planetă, trimițând bucătari prin lume ca să ucidă tot felul de animale”, a scris un fan furios. 

”Omorâm vaci, porci, pui, rațe, capre. Toate în numele banilor. Rușine!”.

În trecut, Ramsay a criticat vehement dietele bazate pe legume, spunând că s-ar costuma ca vegan pentru Halloween și că nu ar deveni niciodată vegetarian. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Top 3 actori care au înșelat dar și-au salvat căsniciile


FULLSCREEN
Gordon Ramsay, controversă uriașă după ce a ucis și a mâncat o capră în Noua Zeelandă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO