Gordon Ramsay nu vrea să le lase averea copiilor. Cum și-a motivat decizia într-un interviu pentru The Telegraph

Gordon Ramsay nu vrea să le lase averea copiilor. Cum și-a motivat decizia într-un interviu pentru The Telegraph
Citeste mai mult despre: Gordon Ramsay,
Data: 23 August 2018
Gordon Ramsay a declarat într-un interviu pentru „The Telegraph” că nu vrea să le lase copiilor imperiul financiar pe care l-a construit.

Celebrul chef a adăugat că, deși câștigă la fel de bine precum Beyonce și are o avere estimată la 160 de milioane de dolari, totuși banii nu au fost niciodată o prioritate pentru el și, prin urmare, vrea să îi învețe asta și pe copiii lui.

„Categoric nu le voi lăsa averea copiilor mei și nu o spun din răutate. Pur și simplu nu vreau să îi alint. Singurul lucru asupra căruia am convenit cu soția mea, Tanya, este să le las un procent de 25% depozit pentru un apartament. Voi face asta pentru fiecare dintre ei. În rest… trebuie să își facă singuri banii, așa cum am făcut și eu.”, a spus Gordon.

The Telegraph mai scrie că, în ciuda faptului că Ramsay are 25 de restaurante în toată lumea, dintre care șapte cu stele Michelin, copiii lui duc o viață normală.

De exemplu, chef-ul a dezvăluit că nu îi lasă să mânânce în restaurantele lui și că nu le cumpără bilete la clasa I atunci când călătoresc cu avionul, ci îi trimite la economic, cu oamenii de rând.

„Nu au muncit până acum ca ca să își poată permite să mănânce în restaurantele mele sau să zboare la clasa I. Acestea sunt niște lucruri pe care le vor aprecia altfel după ce vor munci pentru ele.”, a explicat celebrul bucătar.

De asemenea, copiii lui Gordon primesc doar 50 de dolari pe săptămână bani de buzunar, adică exact cât primește orice copil dintr-o familie americană middle-class. Ramsay a mărturisit că din acești bani copiii trebuie să își plătească și facturile pentru telefoane și biletele de autobuz.

Gordon Ramsay s-a născut în Scoţia şi în urmă cu câțiva ani a mărturisit că provine dintr-o familie cu părinți violenți și alcoolici.

FULLSCREEN
Celebrul chef Gordon Ramsay nu vrea să își lase averea copiilor. Care e motivul din spatele deciziei sale
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO