"Gossip Girl: Intrigi la New York" vine la Pro Tv

Gossip Girl: Intrigi la New York vine la Pro Tv
Citeste mai mult despre: Gossip Girl, Intrigi la New York, seriale,
Data: 16 Martie 2009
Gossip Girl: Intrigi la New York, serialul fenomen care a isterizat o lume intreaga, va fi difuzat de Pro Tv incepind de simbata, 21 martie, de la 13:15.

Creat de Josh Schwartz, “parintele” productiei Rebel in California, si bazat pe bestseller-urile pentru adolescenti Gossip Girl, de Cecily von Ziegesar,  "Gossip Girl: Intrigi la New York" a cistigat sase premii de prestigiu din cele 17 la care a fost nominalizat.

Primul sezon al serialului s-a dovedit a fi un adevarat succes,  inregistrind audiente fabuloase in Statele Unite, fiecare episod adunind in medie in fata micilor ecrane nu mai putin de 2.61 milioane de telespectatori. La asa audienta, nici criticile pozitive nu s-au lasat asteptate. 

"Gossip Girl: Intrigi la New York" a primit numeroase critici pozitive inca de cind a fost lansat. Showul s-a numarat printre cele mai celebre productii de televiziune, clasindu-se in topul celor mai cunoscute zece noi programe pe care telespectatorii le cunosteau. Ca o confirmare a valorii serialului, in aprilie 2008, New York Magazine a desemnat productia ca fiind cel mai bun show facut vreodata.

"Gossip Girl: Intrigi la New York" a adunat fani din aproape toate continentele, fiind difuzat in peste 20 de tari, din care nu lipsesc Germania, Canada, Malaezia, Australia, Spania, Portugalia, Coreea de Sud sau Indonezia. Asa cum era de asteptat, adevaratele parade de moda care au loc in timpul fiecarui episod au avut o influenta extrem de puternica in rindul tinerilor, care nu de putine ori au mers la cumparaturi cautind hainele purtate de personajele lor preferate. Goana dupa tinuta mult visata continua acum online, pe siteul serialului, de unde pot fi achizitionate haine si accesorii identice cu cele purtate de idolii lor.

"Gossip Girl: Intrigi la New York"surprinde viata unor tineri nu doar foarte frumosi, ci si putred de bogati din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York. Conflictele, gelozia, intrigile amoroase si dezamagirile sentimentale nu-i ocolesc nici pe acesti tineri care poarta hainele unor designeri renumiti, merg la petreceri fabuloase si n-au grija zilei de miine.

Blair Waldorf (Leighton Meester), o tinara extrem de bogata, este cunoscuta de toata lumea din scoala si invidiata pentru ca duce viata perfecta. Blair are tot ceea ce-si poate dori o femeie: o garderoba impresionanta, accesorii de lux si un iubit pe masura - Nate Archibald (Chace Crawford), un tip superb. Traiul ei, perfect in aparenta, este tulburat in momentul in care frumoasa Serena (Blake Lively), cea care i-a fost o perioada cea mai buna prietena, revine in oras. Serena nu atenteaza numai la statutul lui Blair, ci si la iubitul acesteia, Nate, iar cei care o invidiau pina acum isi dau seama ca intr-adevar, banii n-aduc fericirea.  

Din 21 martie, la Pro Tv, telespectatorii au intilnire in fiecare simbata cu cele mai renumite birfe: "Gossip Girl: Intrigi la New York".
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO