Grăsuțele de pe TikTok, revoltate. Ce se întâmplă cu filmuletele lor în bikini este sandalos

Grăsuțele de pe TikTok, revoltate. Ce se întâmplă cu filmuletele lor în bikini este sandalos
Citeste mai mult despre: TikTok, filmulete sterse,
Autor: Redactia
Data publicarii: 31 Iulie 2020
Data actualizare: 31 Iulie 2020
Platforma TikTok este, iar, în mijlocul unui scandal după ce mai multe utilizatoare s-au plâns public că moderatorii le șterg video-urile pe motiv că sunt “plus size”, adică supraponderale.

Mai multe influencerițe plus size sunt revoltate că filmulețele lor sunt șterse pe nedrept de pe platforma TikTok, pe motiv chipurile că nu respectă standardele comunității. Tinerele spun însă că nu au încălcat absolut nicio regulă și că singurul motiv pentru care sunt șterse ar fi că sunt supraponderale. 

Nu este pentru prima oară când TikTok este în mijlocul unui scandal. Din niște documente interne ale companiei, care au apărut din greșeală online, s-a aflat că platforma încearcă să șteargă conținutul postat de persoane considerate “neatrăgătoare”.

Mikayla Zazon este o tânără de 24 de ani, cu peste 700.000 de followeri pe TikTok, care spune că până acum peste 40 de videoclipuri i-au fost șterse. În unul din ele nu făcea decât să mănânce un fursec într-o bluză scurtă. Aceasta a remarcat că TikTok-ul îi vânează filmuletele în care apare în costum de baie sau bustieră și le șterge.

Sursa: Instagram

Denise Mercedes este influencer în modă, are 28 de ani și 2 milioane de follower pe TikTok.  Și ea spune că filmuletele cu ea în ținute mai sumare sau costume de baie sunt șterse. “Mă simt prost. Am fost de-a dreptul furioasă! Frustrată!”.

Și Nikki Garza trece prin experiențe similare pe TikTok.


“În prima lună toate video-urile mele au stat ore în șir pentru a fi aprobate. M-am luptat pentru ca ele să îmi fie postate, am învins, însă două au fost șterse definitiv. În unul eram la shopping”.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!