Greu cu el, dar mai greu fara el. Andreea Marin s-a mutat de acasa, dar mai trece din cand in cand prin fata casei lui Banica Jr.

Greu cu el, dar mai greu fara el. Andreea Marin s-a mutat de acasa, dar mai trece din cand in cand prin fata casei lui Banica Jr.
Citeste mai mult despre: Andreea Marin, Stefan Banica,
Data publicarii: 08 Februarie 2013
Data actualizare: 08 Februarie 2013
Despartirea sotilor Banica-Marin a picat ca o bomba, la inceput acestui an. De cand si-au anuntat divortul, cei doi au petrecut impreuna o vacanta in Dubai, apoi au continuat sa locuiasca o perioada impreuna.

De curand, insa, lucrurile par sa se fi schimbat destul de radical. Potrivit informatiilor noastre, dar partial si declaratiilor pe care Andreea Marin le-a facut la evenimentul monden la care a participat saptamana trecuta, acestia si-ar fi incheiat traiul in doi.

Se pare ca Zana a respectat planul si s-ar fi mutat in casa din Pipera, lasand-l pe sotul ei stapan in cea din zona Tei a Capitalei.

Dupa ani de convietuire, probabil ca mutarea nu a fost tocmai usoara pentru Andreea, a carei viata s-a schimbat mult dupa despartire. Fosta vedeta TV pare inca destul de legata de viata anterioara despartirii.

In urma cu cateva zile, Andreea a ajuns cu masina pe strada lui Stefan Banica. Desi previzibil ar fi fost sa opreasca, luand in calcul faptul ca tocmai ea a declarat ca obisnuieste sa se viziteze cu tatal fetitei ei, si-a continuat drumul, ruland cu o viteza constanta, inclusiv in momentul in care a trecut de casa in care locuieste acum Stefan Banica.

Sub protectia intunericului care se lasase peste oras, Andreea a strabatut strada, ca si cum ar fi fost in recunoastere si si-a continuat linistita drumul.

Mai multe pe Cancan.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies