Greu de doborât. Cum a apărut Bruce Willis la două zile după ce a fost cărat pe brațe la ieșirea din club

Greu de doborât. Cum a apărut Bruce Willis la două zile după ce a fost cărat pe brațe la ieșirea din club
Autor: Dan Brumar
Data: 10 Ianuarie 2019
Greu de doborât. Starul american și-a făcut apariția la avanpremiera celui mai nou film al său, miercuri seară, într-o cu totul altă formă decât fusese luni noapte.

Viața de noapte de la Londra e incitantă, lucru care l-a descoperit și Bruce Willis la începutul acestei săptămâni. Actorul în vârstă de 63 de ani s-a îmbătat atât de tare în clubul select Annabel’s, încât a trebuit să fie cărat pe brațe de gărzile sale de corp. La ieșirea din club, starul de la Hollywood le-a mulțumit angajaților săi loiali, dar s-a rățoit la jurnaliștii care îl așteptau afară.

Citește și: Bruce Willis, fotografiile care au făcut înconjurul internetului. Cum a șocat actorul a lume întreagă

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrities_news (@_hot_celebrities_news_) on


Bruce Willis s-a aflat la Londra cu alte planuri, mai precis lansarea celui mai nou film al său. În pelicula Glass, actorul joacă alături de Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy și Samuel L. Jackson. Miercuri seară, starul a fost la evenimentul de gală, unde a afișat o cu totul alt look. 

Îmbrăcat la patru ace, cu mers sigur și extrem de jovial, Bruce Willis arăta impecabil, în comparație cu seara de luni. Escapada bahică a fost uitată repede de cei din anturajul lui, care au considerat ieșirea vedetei drept una normală, având în vedere evenimentul care a succedat-o.

Jurnaliștii din Regat au sesizat că actorul a venit neînsoțit la Londra, soția sa, Emma Heming, nefăcând deplasarea în Europa. 

Willis are doi copii cu actuala soție, actrița născută în Malta în vârstă de 40 de ani. Fiul lor, Mabel Ray, are șase ani, iar fiica celor doi, Evelyn Penn – 4 ani.

Actorul mai are trei copii cu Demi Moore, care sunt adulți acum: Rumer (30 de ani), Scout (27 de ani) și Tallulah (24 de ani).

Filmul Glass va fi lansat oficial în cinematografele din Marea Britanie și SUA la 18 ianuarie 2019.

FULLSCREEN
Greu de doborât. Cum a apărut Bruce Willis la două zile după ce a fost cărat pe brațe la ieșirea din club
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO