• PRO TV
  • Grupul PRO TV, lider de audienta in primul trimestru din 2018!

Grupul PRO TV, lider de audienta in primul trimestru din 2018!

Grupul PRO TV, lider de audienta in primul trimestru din 2018!

PRO TV anunta rezultatele de audienta pentru perioada ianuarie - martie 2018

In primul trimestru al anului 2018, grupul PRO TV a fost lider de audienta la nivelul tuturor segmentelor de public (comercial, urban, national). “Rezultatele primului trimestru din acest an ne arata faptul ca reprezentam un partener pe termen lung de incredere atat pentru telespectatori, cat si pentru partenerii nostri de business. Vom continua sa ne concentram eforturile pentru a livra continut de calitate in grilele noastre si pregatim constant formate si experiente noi pentru toti romanii, alaturi de programele pe care acestia le aleg de fiecare data, printre care se afla Romanii au talent, Vocea Romaniei, Las Fierbinti si multe altele.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Top programe in perioada ianuarie – martie 2018 

In top 5 programe din prime time preferate de telespectatorii din Romania, toate sunt productii difuzate de PRO TV. Topul este condus de Romanii au talent, cel mai urmarit show de divertisment din Romania, cu o medie de 18.3 puncte de rating si 47.8% share. Urmeaza meciurile din Europa League, sezonul 13 Las Fierbinti, meciurile amicale de fotbal de la PRO TV si meciurile din UEFA Champions League.

Program

TV

Rating

Share

Romanii au talent

PRO TV

18.3

47.8

Fotbal – Europa League

PRO TV

15.0

38.4

Las Fierbinti (XIII)

PRO TV

12.8

30.6

Fotbal - amical

PRO TV

12.9

30.2

Fotbal – UEFA Champions League

PRO TV

9.1

23.2


Stirile PRO TV reprezinta este cel mai urmarit program de stiri din Romania! Jurnalul de la ora 19:00 le aduce tuturor telespectatorilor, in fiecare seara de luni pana duminica, informatii relevante la nivel national si international. La nivelul publicului comercial, Stirile PRO TV au obtinut o medie de 11.0 puncte de rating si 30.7% share. 
 
Filmele si blockbusterele difuzate de PRO TV reprezinta intotdeauna prima alegere a telespectatorilor din Romania! Din top 50 filme difuzate in prime time in perioada ianuarie – martie, toate cele 50 de productii au fost difuzate de PRO TV. Cel mai urmarit film din aceasta perioada este Spy (Spioana), care a obtinut 15.1 puncte de rating si 33.5% share, la nivelul publicului comercial. 
 
Pe timpul zilei, romanii prefera sa urmareasca productii PRO TV! In top 5 emisiuni/productii difuzate pe parcursul zilei, la nivelul publicului comercial, patru sunt productii difuzate de PRO TV. Topul este condus de emisiunea Ce spun romanii, prezentata de Cabral, cu o medie de 6.7 puncte de rating si 23.9% share la nivelul publicului comercial.

Program

TV

Rating

Share

Ce spun romanii

PRO TV

6.7

23.9

Lectii de viata

PRO TV

3.5

23.5

iLikeIT

PRO TV

4.0

22.9

Acces Direct

Antena 1

5.1

20.6

Romania, te iubesc!

PRO TV

6.7

18.9


Rezultatele PRO TV in primul trimestru din 2018

Pe parcursul intregii zile, grupul PRO TV conduce topul audientelor in primul trimestru al anului 2018, cu o medie de 5.2 puncte de rating si 27.2% share la nivelul publicului comercial. In prime time, grupul PRO TV ocupa prima pozitie, cu 11.9 puncte de rating si 30.4% share.
 
In primul trimestru al acestui an, canalul PRO TV este liderul televiziunilor atat la nivelul intregii zile, cu o medie de 4.5 puncte de rating si 23.3% share, cat si in prime time, cu 10.4 puncte de rating si 26.5% share.
 
In fiecare zi, de luni pana duminica, PRO TV le ofera tuturor romanilor continut de calitate, informatii relevante si divertisment de top.
 
Vrei PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni