Gwyneth Paltrow, dată în judecată pentru un accident provocat pe pârtia de schi acum doi ani

Gwyneth Paltrow, dată în judecată pentru un accident provocat pe pârtia de schi acum doi ani
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Ianuarie 2019
Data actualizare: 30 Ianuarie 2019
Viața lui Gwyneth Paltrow nu e tocmai roz, în ciuda aparențelor. Actrița de 46 de ani a fost chemată în judecată de un bărbat care o acuză a l-a băgat în spital în urma unui accident provocat la schi.

Un medic din SUA cere daune materiale de 3,1 milioane de dolari în instanță, pe motiv că ar fi suferit răni grave în urma unui accident provocat de actrița Gwyneth Paltrow pe o pârtie de schi. Dr. Terry Sanderson a chemat-o în instanță pe actriță, pe care o acuză că l-a lovit pe pârtia din Deer Valley și l-a lăsat să zacă în zăpadă. Conform avocaților reclamantului, bărbatul s-a ales cu leziuni cerebrale și cu mai multe coaste rupte, după ce a căzut de pe schiuri.

Incidentul s-a petrecut în februarie 2016, iar bărbatul s-a dresat instanței acum cerând despăgubiri de 3,1 milioane de dolari. 

„Nici doamna Paltrow, nici personalul pârtiei de schi nu au alertat echipajele de urgență în legătură cu rănile provocate domnului Sanderson. Ei l-au lăsat la locul accidentului cu leziuni cerebrale grave provocare de doamna Paltrow”, se arată în documentele depuse la tribunal, conform usatoday.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


Victima accidentului de schi a chemat în judecată și reprezentanții hotelului unde a fost cazată. Până în acest moment, purtătorul de cuvânt al complexului hotelier din Park City, statul Utah, nu a reacționat în legătură cu procesul deschis de dr. Sanderson.

Însă, un purtător de cuvânt al actriței a declarat public că procesul nu are niciun temei și se așteaptă ca Gwyneth Paltrow să fie exonerată de orice acuzații.

Citește și: Gwyneth Paltrow, în luna de miere cu fostul soț. Culisele unei vacanțe ciudate

Pe lista acuzațiilor lansate pe numele actriței mai figurează una: în încercarea de a o scoate pe Paltrow nevinovată, instructorul de schi din stațiune a furnizat date false în raportul de după accident, susținând că actrița nu a avut niciun amestec în incidentul cu pricina.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!