Gwyneth Paltrow, dezvăluiri despre ”teribila” despărțire de Brad Pitt. Ce i s-a întâmplat

Gwyneth Paltrow, dezvăluiri despre  teribila  despărțire de Brad Pitt. Ce i s-a întâmplat
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Gwyneth Paltrow,
Data: 20 Februarie 2019
Recent, Gwyneth Paltrow a vorbit despre cât de mult era să o coste despărțirea de Brad Pitt.

Gwyneth Paltrow era cât pe ce să refuze rolul din filmul ”Shakespeare in Love" (1998), rol pentru care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță, din cauza despărțirii de iubitul ei de pe atunci, Brad Pitt.

Citește și. Brad Pitt i-a cerut iertare lui Jennifer Aniston pentru că a părăsit-o. Cum a reacționat actrița

”Filmul a fost amânat de mai multe ori”, a declarat Paltrow într-un nou interviu pentru Variety. ”Pentru mult timp, Julia Roberts a fost  în cărți pentru rolul principal, apoi această variantă a căzut. Filmul a ajuns la casa de producție Miramax, iar eu am fost prima persoană căreia i s-a oferit rolul”.

La acel moment, Paltrow și Pitt tocmai își anulaseră logodna. Cei doi s-au cunoscut în 1994, pe platourile de filmare a thrillerului ”Seven”, iar Pitt a cerut-o de soție doi ani mai târziu.

”Eram în mijlocul unei despărțiri teribile”, mărturisește acum actrița de 46 de ani. ”Iar ideea de a pleca în Anglia și a fi departe de casă părea de-a dreptul... Nici măcar nu am citit scenariul. Nu puteam face nimic, treceam printr-o perioadă foarte dificilă”.

Cu toate acestea, câteva luni mai târziu, Gwyneth a acceptat scenariul cu entuziasm, în ciuda avertizării agentului că rolul este ”mai mult de băiat”.

”Nu l-am putut lăsa din mână. Era perfect”.

Anul trecut, Gwyneth Paltrow a vorbit, de asemenea, despre relația ei cu Brad Pitt, spunând că actorul l-a confruntat pe producătorul Harvey Weinstein după ce acesta ar fi hărțuit-o sexual pe când era foarte tânără.

Foto: Getty

Vezi și: Cine iubește nu iartă! Vlad, din 25 februarie

FULLSCREEN
Gwyneth Paltrow, dezvăluiri despre ”teribila” despărțire de Brad Pitt. Ce i s-a întâmplat
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO