Gwyneth Paltrow: "Din cea mai frumoasa femeie am devenit cea mai umilita in doar o zi". Ce gafa a facut actrita din Iron Man 3

Gwyneth Paltrow:  Din cea mai frumoasa femeie am devenit cea mai umilita in doar o zi . Ce gafa a facut actrita din Iron Man 3
Data: 27 Aprilie 2013
Desemnata recent cea mai frumoasa femeie din lume de o cunoscuta publicatie americana, o vedeta de la Hollywood a spus povestea din spatele unei gafe vestimentare de la premiera celui mai recent film al ei.

GALERIE FOTO 30 de imagini din viata lui Gwyneth Paltrow

Aparitia lui Gwyneth Paltrow la premiera filmului "Iron Man 3/ Omul de fier 3" a fost departe de a fi privita ca una demna de titlul de cea mai frumoasa femeie din lume, acordat recent de editorii revistei People. Actrita in varsta de 40 de ani a purtat o rochie complet transparenta in lateral, de la coapse in jos.


Intr-un interviu cu realizatoarea Ellen DeGeneres, Paltrow a recunoscut ca tinuta ei a fost un dezastru si ca s-a simtit umilita, adaugand si ca a avut nevoie de "retusuri" inainte de a imbraca rochia transparenta, scrie Daily Mail.

"Eram la un show si m-am schimbat acolo si mi-am dat seama ca nu pot purta lenjerie. Sa spunem doar ca toata echipa s-a chinuit sa gaseasca un aparat de ras", a povestit actrita in interviu. "Am ajuns de la cea mai frumoasa femeie la cea mai umilita intr-o singura zi."


Vezi mai multe pe procinema.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO