Happy Hour a fost urmărit de aproape două milioane de telespectatori

Happy Hour a fost urmărit de aproape două milioane de telespectatori
Data publicarii: 13 Ianuarie 2009
Data actualizare: 13 Ianuarie 2009
”Happy Hour” a păşit cu dreptul şi în noul an, debutând în 2009 pe primul loc în topul audienţelor. Astfel, ediţia din 12 ianurie a fost lider detaşat de audienţă, iar Pro Tv a fost urmărit în minutul de aur atins la ora 18.58 de aproape două milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a ţării.

Românii au aşteptat cu sufletul la gură reîntâlnirea cu Măruţă, iar pe parcursul difuzării emisiunii Pro Tv a fost lider de piaţă cu o audienţă medie, pe publicul din mediul urban de 7,8 puncte de rating şi 22,4 cota de piaţă, fiind urmat de Antena 1 cu doar 5,6 puncte de rating şi 16 procente din cota de piaţă. Şi pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban, ”Happy Hour” a deţinut supremaţia topului cu o audienţă medie de 7,2 puncte de rating şi 26,5 % cota de piaţă, în vreme ce Antena 1 a înregistrat de două ori mai puţin, respectiv 3,6 puncte de rating şi 13,3 % cota de piaţă.
 
În prima ediţie din 2009, Măruţă s-a întâlnit la ”Happy Hour” cu Simona Dichiseanu care, în premieră la Pro Tv, şi-a prezentat iubitul. Bărbatul alături de care a început o viaţă nouă, după divorţul de actorul Ion Dichiseanu, se numeşte Mircea Duţia, este cu patru ani mai tânăr decât Simona şi ultimii 16 ani i-a petrecut în Statele Unite, unde a lucrat ca model inclusiv pentru Calvin Klein.

Simona şi Mircea şi-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, la munte, iar Mircea are intenţii cât se poate de serioase: el a declarat la ”Happy Hour” în direct, prin telefon, că o alintă pe Simona spunându-i “viitoarea mea soţie”! Chiar dacă nu a dorit să recunoască dacă a cerut-o sau nu de soţie, se pare că pentru cei doi bat clopote de nuntă! La rândul ei, de pe Happylica, fosta doamnă Dichiseanu a mărturisit că Mircea este “un bărbat cu inima de aur” şi că îl iubeşte foarte mult. Cu toate acestea, Simona Florescu spune că locuieşte încă sub acelaşi acoperiş cu fostul soţ, până când va termina construcţia propriei case.

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!