Harper, fiica Victoriei Beckham, șocată de fustele scurte pe care le purta mama ei în tinerețe

Harper, fiica Victoriei Beckham, șocată de fustele scurte pe care le purta mama ei în tinerețe
Victoria Beckham (a doua din dreapta), pe vremea când era în Spice Girls. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Iulie 2022
Data actualizare: 05 Iulie 2022
Victoria Beckham și fiica ei, Harper, au gusturi vestimentare diferite. Fosta componentă a trupei Spice Girls a dezvăluit recent că fata ei de 11 ani a dat peste fustele sale de acum peste 20 de ani și a avut o reacție categorică: „Eu nu voi purta așa ceva”.

Dacă Victoria era fiica, iar Harper ar fi fost mama... avem mari îndoieli că prima ar fi ieșit din casă îmbrăcată în fuste de-o șchioapă. Dar lucrurile nu stau așa, ci taman invers, iar Harper Beckham nu poate face nimic în privința asta. 

Însă poate să nu calce pe urmele mamei sale, al cărei stil vestimentar nu pare dornică să-i îmbrățișeze. Fosta cântăreață din trupa Spice Girls a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei Vogue, că fiica ei nu caută încă să adopte un stil vestimentar agresiv.

Ea nu este unul dintre acei copii care se afișează cu o față plină de machiaj și un top tăiat. De fapt, ea mi-a spus recent: ‘Mami, am văzut niște poze cu tine când erai la Spice Girls și fustele tale erau pur și simplu inacceptabile. Erau pur și simplu prea scurte’”, a mărturisit Victoria Beckham, adăugând că soțul ei, David, i-a dat dreptate lui Harper. 

Și era de fapt destul de dezgustată de cât de scurte erau fustele mele. I-am spus: ‘Nu vei purta niciodată fuste din astea?’ Ea a spus: ‘În niciun caz!’. Vom vedea”, a mai spus Posh Spice.

FOTO: Instagram/Getty Images


Interviul este mult mai amplu și face lumină în legătură cu motivul pentru care fiica lor nu are încă un cont de social media. Una dintre explicațiile pentru care părinții o țin pe Harper departe de rețelele sociale este fenomenul de body shaming (practica umilirii cuiva pentru felul în care arată – n. red.).

Harper nu este pe rețelele sociale, așa că nu trebuie să ne facem griji pentru asta încă. Dar văzând cât de cruzi pot fi oamenii, da, chiar mă preocupă. Ea este la acea vârstă la care corpul ei va începe să se schimbe, dar trebuie să ne asigurăm că comunicăm mult ca familie și că se înconjoară de prieteni drăguți. Dar este destul de terifiant, nu pot să mint”, a mai spus Victoria Beckham.

Fotografii: Getty Images/Instagram Victoria Beckham

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies