Harry și Meghan, evacuati din vila din California din cauza inundațiilor

Harry și Meghan, evacuati din vila din California din cauza inundațiilor
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Ianuarie 2023
Data actualizare: 10 Ianuarie 2023
Prințul Harry și Meghan Markle sunt printre proprietarii de vile din zona Montecito, California, care au fost somați să-și părăsească locuințele din cauza inundațiilor care fac ravagii în statul american. Cel puțin 14 oameni și-au pierdut viețile până acum, în urma distrugerilor provocate de vremea nefavorabilă.

Furtuni nemiloase, urmate de precipitații însemnate, au lovit statul american California în ultimele 24 de ore. Distrugerile provocate de vremea instabilă sunt considerabile, iar rezidenții din Montecito au primit ordin de evacuare.

Printre locuitorii orașului din comitatul Santa Barbara care sunt nevoiți să-și părăsească locuințele se află și Ducii de Susex, Meghan Markle și Prințul Harry.

Ordinul de evacuare a venit la scurt timp după ce autoritățile au anunțat decesul a 14 persoane în zona afectată de inundații. Prognoza meteo nu este deloc îmbucurătoare, scrie Daily Mail.

În orășelul Montecito locuiesc multe VIP-uri de peste Ocean, cum ar fi Oprah, Gwyneth Paltrow, Jennifer Ansiton și Katy Perry.

Harry și Meghan s-au mutat aici în 2020, când au plătit nu mai puțin de 15 milioane de dolari pentru vila din „cartierul bogaților”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum arată casa de 15 milioane de dolari pe care au cumpărat-o Prinţul Harry şi Meghan Markle
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!