Harry și Meghan l-au botezat pe Archie. Primele poze oficiale

Harry și Meghan l-au botezat pe Archie. Primele poze oficiale
Data: 06 Iulie 2019
Sâmbătă, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au botezat fiul, pe Archie Harrison, în vârstă de două luni.

După două luni de așteptare, fanii au putut, în sfârșit, să-i vadă chipul bebelușului Archie Harrison, primul copilul al cuplului regal Meghan și Harry. Aceștia au ales să posteze pe contul lor de Instagram două imagini cu fiul lor, cu ocazia botezului de pe 6 iulie.

Fotografiile îi înfățișează pe Harry și Meghan în Green Drawing Room din castelul Windsor. Micuțul Archie stă liniștit în brațele mamei sale, în timp ce mândrul tătic Harry stă pe canapea, alături de ei. Aceștia sunt înconjurați de membrii familiei, Camilla și Charles, mama lui Meghan, Doria Ragland, dar și William și Kate Middleton. 

Acum câteva zile, a fost anunțat faptul că Regina nu va participa la botezul strănepotului său, Archie, pentru că avea alte angajamente în această perioadă. 

Conform presei din Marea Britanie, William și Kate au venit la botez fără cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. 

După ceremonie, un purtător de cuvânt al Familiei Regale au declarat: ”Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de bucuroși să împărtășească fericirea acestei zile și ar dori să mulțumească tuturor fanilor din lume pentru interesul arătat. Aceștia se simt onorați că la acest eveniment special au avut alături familia și pe nașii lui Archie”.

Slujba de sâmbătă a urmat tradiția regală, Archie fiind îmbrăcat în replica rochiței Honiton purtată, la rândul lor, de verișorii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. 

Replica a fost creată pentru a înlocui piesa vestimentară comandată de Regina Victoria pentru botezul fiicei sale, Prințesa Victoria, în 1841. Pentru că a fost purtată de 62 de bebeluși regali, pe parcursul a 163 de ani, rochia originală era prea fragilă pentru a mai fi folosită, așa că Regina Elizaeta a II-a a comandat o copie. 

La botezul lui Archie au participat mai puțin de 25 de persoane, evenimentul având loc în capela privată a Castelului Windsor. Numele nașilor fiului lui Meghan și Harry nu a fost făcut public.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Harry și Meghan l-au botezat pe Archie. Primele poze oficiale
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO