Harry Styles, filmat pe ascuns în vreme ce o săruta pe una din cele mai sexy femei. Cu ce vedetă se iubește în secret

Harry Styles, filmat pe ascuns în vreme ce o săruta pe una din cele mai sexy femei. Cu ce vedetă se iubește în secret
Citeste mai mult despre: Harry Styles, Emily Ratajkowski,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 26 Martie 2023
Data actualizare: 26 Martie 2023
La 4 luni de la despărțirea de Olivia Wilde, Harry Styles a fost filmat în Tokyo în vreme ce o săruta pasional pe una dintre cele mai sexy femei din lume. Cântărețul în vârstă de 29 de ani are o aventură cu modelul Emily Ratajkowski, cu doi ani mai în vârstă ca el.

Dacă Harry vine după o relație de aproape 2 ani cu Olivia Wilde, Emily Ratajkowski s-a despărțit anul trecut de soțul ei, cu care are un băiețel de 2 ani. De la divorț până în prezent, Emily a fost surprinsă în compania mai multor bărbați, printre care și Pete Davidson, și s-a spus că ar fi avut o aventură și cu Brad Pitt. 

Vezi si: Selena Gomez, văzută în timp ce îl săruta pe fostul iubit al lui Gigi Hadid, Zayn Malik

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard au fost căsătoriți timp de patru ani, însă zvonurile legate de infidelitatea bărbatului circulă de dinaintea despărțirii lor. “Da, a înșelat-o”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru Page Six. 

În prezent, Harry Styles este în turneu în Japonia. Aceasta a fost surprins pe stradă alături de Emily sărutându-se. Niciunul nu și-a dat seama că sunt filmați.

@nataliebrereton Harry Styles & Emily Ratajkowski KISSING #harrystyles #emratajkowski #emrata #harrystylesemrata #harryemrata #harrystylesemilyratajkowski ♬ Late Night Talking - Harry Styles

Apropiați ai cântărețului spuneau cu ceva timp în urmă că acesta se întâlnește cu cineva după despărțirea de Wilde și că face mari eforturi să nu se afle în presă. Nu se știe însă dacă este vorba despre Ratajkowski.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!