Harry vrea să blocheze difuzarea unui serial celebru în UK: „Am să-l opresc până să ajungă la mine”

Harry vrea să blocheze difuzarea unui serial celebru în UK: Am să-l opresc până să ajungă la mine
Prințul Harry nu vrea ca viața lui să fie subiect de film. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: printul Harry, Meghan Markle, serial, The Crown,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Ianuarie 2020
Data actualizare: 23 Ianuarie 2020
Prințul Harry nu suportă un serial de mare succes în Marea Britanie și ar face orice pentru oprirea difuzării lui. Cel puțin așa susține biograful lui.

Angela Levin, biografa Prințului Harry, a dezvăluit postului BBC că prințul Harry i s-a confesat în 2018 în legătură cu serialul The Crown. Seria, creată de Peter Morgan pentru Netflix, urmărește cele mai importante evenimente din perioada domniei Reginei Elisabeta a II-a.

Conform Angelei Levin, prințul Harry s-a declarat scandalizat de faptul că serialul intră cu picioarele în viața de la Curte și îi descrie pe membrii Casei Regale într-un mod care nu e pe placul lor.

Harry i-ar fi spus biografei sale că va opri acest serial înainte să ajungă să acopere viața lui și a lui Meghan.

„Harry, când am fost să-l intervievez la Palat, primul lucru pe care mi l-a spus când mi-a strâns mâna a fost: Te uiți la The Crown? Iar eu m-am simțit foarte jenată și am înțeles, iar el mi-a zis: Mă voi asigura că-l voi opri înainte să ajungă la mine”, a spus aceasta pentru sursa citată.

Însă, producătoarea serialului, Suzanne Mackie, susține că e puțin probabil ca serialul să acopere vremurile moderne ale Casei Regale. Ajuns la cel de-al treilea sezon, serialul abordează perioada scursă de la căsătoria Reginei cu Ducele de Edinburgh (1947) până în anul 1976, acoperind cele două mandate ale premierului Harold Wilson.

Un al patrulea sezon, care va fi lansat în acest an, va acoperi perioada Margaret Thatcher în fruntea Guvernului și viața Prințesei Diana.

În rolurile principale în găsim pe Claire Foy, Matt Smith, Vanessa Kirby, Olivia Colman, Victoria Hamilton.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Românca Raluca-Ioana van Staden și „arma” dezvoltată de ea pentru depistarea cancerului
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies