Helen Mirren și Liam Neeson, dezvăluiri despre povestea lor de iubire de acum 30 de ani. ”Eram nebun după ea”

Helen Mirren și Liam Neeson, dezvăluiri despre povestea lor de iubire de acum 30 de ani. Eram nebun după ea
Citeste mai mult despre: Helen Mirren, Liam Neeson,
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
Dame Helen Mirren și Liam Neeson au vorbit sincer despre relația lor sentimentală, la mai bine de 30 de ani de când s-au despărțit.

Cei doi actori au împărtășit, în cadrul unui interviu, momente frumoase din timpul relației lor, iar Liam Neeson a declarat că era nebun după Helen de la prima lor întâlnire.

Citește și: Arata atat de bine la 70 de ani incat pare photoshopata. Imaginile cu Helen Mirren despre care vorbesc toti

Mulți fani nu știu că cei doi actori au format cândva un cuplu. Liam și Helen s-au cunoscut în 1980, pe platourile de filmare a peliculei lui John Boorman, ”Excalibur”. Neeson tocmai primise primul său rol important, Sir Gawain, iar Helen o interpreta pe Morgana.

Acum, în cadrul unui interviu pentru BBC One, Helen Mirren a vorbit despre relația lor: ”Am trăit împreună timp de patru ani. Pentru un timp, chiar am fost un cuplu. Norocoasa de mine!”, a spus Dame Helen.

Neeson (65 de ani) își amintește, de asemenea: ”Înainte să o cunosc și să lucrăm împreună, am citit undeva că ei îi place un tip pe care obișnuiește să-l imite, mergând în spatele lui. Și într-o zi m-am întors și ea îmi făcea asta mie. Îmi amintesc că stăteam pe platoul de filmare, complet costumați, iar eu eram nebun după ea”.

Liam Neeson, care este mai tânăr cu șapte ani decât Helen  Mirren, a adăugat: ”Era tulburătoare. Era atât de sexy. Era atât de frumoasă. Atât de umană. Am fost îndrăgostit de această extraodinară ființă”.

În 1987, Liam Neeson s-a mutat la Hollywood, obținând o nominalizare la Oscar pentru rolul său din pelicula ”Lista lui Schindler”.

Foto: Getty, InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies