Helena Bonham Carter își bârfește colegii de breaslă. Ce spune despre Brad Pitt sau Rihanna

Helena Bonham Carter își bârfește colegii de breaslă. Ce spune despre Brad Pitt sau Rihanna
Helena Bonham Carter
Citeste mai mult despre: Helena Bonham Carter, Brad Pitt,
Data publicarii: 21 Noiembrie 2019
Data actualizare: 21 Noiembrie 2019
Recent, actrița de 53 de ani a fost invitată la emisiunea ”The Late Show with Stephen Colbert", unde a vorbit despre actorii alături de care a lucrat, precum Brad Pitt, Colin Firth și alți câțiva.

Despre Colin Firth, partenerul ei din "King's Speech", aceasta a spus că „vorbește prea mult” dar, cu toate asta, îl îndrăgește foarte mult. 

Citește și: Rihanna și iubitul ei miliardar, surprinși la întâlnire: ”Au stat câteva ore acolo”

Helena a vorbit apoi despre Rihanna, alături de care a lucrat la "Ocean's 8". ”Este o zeiță, arată extraordinar. Nu am înțeles o vorbă din ceea ce spunea, totuși. Noi două vorbim două limbi complet diferite. Însă o iubesc și mi se pare că arată fabulos. De asemenea, este o actriță foarte bună”.

Despre Brad Pitt, partenerul ei din ”Fight Club”, Helena Bonham Carter a avut numai lucruri bune de zis: ”Arată de parcă ar fi înghițit soarele. Este atât de minunat atât la exterior, cât și pe interior”.

Întrebată de starul din ”Harry Potter”, Daniel Radcliffe, Carter a menționat că ”este foarte manierat”. ”Adoră poezia, scrie poezie, citează des tot felul de poeți. De asemenea, îmi era foarte de ajutor, pentru că îmi place să beau și ceai și cafea și cola dietetică, iar el le ținea pentru mine”.

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Brad Pitt
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies