Henry Cavill, un gentleman și când își critică fanii. Ce le-a cerut actorul

Henry Cavill, un gentleman și când își critică fanii. Ce le-a cerut actorul
Henry Cavill. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Mai 2021
Data actualizare: 17 Mai 2021
Henry Cavill e Superman și în viața reală, iar asta se poate vedea și din modul în care comunică cu admiratorii săi. Actorul de 38 de ani a fost deranjat de anumite comentarii din social media legate de iubita lui și a cerut să i se respecte viața privată.

Actorul din Zack Snyder's Justice League le-a dat de înțeles fanilor săi că e deranjat de amestecul unora în viața sa privată. Henry Cavill a dezvăluit pe Instagram că se simte deranjat de anumite speculații formulate în mediul online și le-a cerut celor care sunt la originea lor să nu le mai răspândească.

Din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că opiniile lor ar fi putut fi limitate și că trebuie să le extindă pentru a-i cuprinde pe ceilalți. Deci, pentru voi care vă exprimați disprețul și vă arătați nemulțumirea printr-o varietate surprinzătoare de moduri, este timpul să vă opriți. 

Știu că poate fi amuzant să speculezi, să bârfești și să te scufunzi în propriile camere de ecou de pe internet, dar „pasiunea” ta este deplasată și poate face rău oamenilor la care țin cel mai mult. Chiar și cele mai conservatoare ipoteze negative despre viața mea personală și profesională nu sunt adevărate”, a scris actorul pe rețeaua socială.

Postarea este însoțită de o fotografie în care actorul apare alături de iubita lui, Natalie Viscuso, despre care fanii spun că profită de Cavill pentru a-și construi o carieră.

În prezent, Natalie Viscuso este președinte al studiourilor de televiziune Legendary Entertainment, companie care se află în spatele filmelor Man of Steel, Justice League și Enola Holmes, în care a jucat Cavill.

Henry Cavill și Natalie Viscuso și-au făcut publică relația în luna aprilie a acestui an.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cum să cucerești o stewardesă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies