Hillary Clinton a făcut un anunț neașteptat. În ce serial va debuta fostul secretar de stat?

Hillary Clinton a făcut un anunț neașteptat. În ce serial va debuta fostul secretar de stat?
Data publicarii: 26 Iulie 2018
Data actualizare: 26 Iulie 2018
În cele din urmă s-a întâmplat și inevitabilul. Fostul secretat se stat și canditatul la președinție în 2016, Hillary Clinton, a fost invitată să joace într-un episod din serialul dramă "Madam Secretary". 

Clinton nu este singurul invitat surpriză din noul sezon, deoarece alături de ea vor mai juca și alți foști secretari de stat precum, Madeleine Albright și generalul Colin Powell. 

"Madam Secretary" a anunțat această știre interesantă pe Twitter. 

"Avem câteva vedete noi care se vor alătura premierei sezonului 5! Fostul secretar de stat Hillary Clinton, Madeleine și Colin Powell!". 

"Având trei case de diplomație care sunt de acord să vină la spectacolul nostru, suntem uimiți. Faptul că am reușit să găsim puțin timp în programele lor aglomerate, este un mircaol.", a declarat producătorul executiv Lori McCreary într-o declarație. 

Deși va fi pentru prima dată când Clinton va juca într-un serial, nu este și cazul pe Albright. Aceasta a mai jucat într-un episod din sezonul din 2015.

Sezonul următor va reprezenta un moment important pentru personajul secretarului de stat Leoni, Elizabeth McCord. În timp ce ea și-a dezvăluit planurile de a candida la funcția de președinte la sfârșitul sezonului 4.

Sezonul 5 din "Madam Secretary" va avea premiera pe 7 octombrie în SUA. 

Hillary Clinton e foarte populară în America. Atât de populară încât un tânăr actor de comedie și-a tatuat chipul ei pe piciorul drept
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies