HOROSCOP COMPLET | Neti Sandu, previziuni pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 18 Ianuarie 2021
Data actualizare: 18 Ianuarie 2021
Anul 2021 reprezintă un mister pentru intreaga omenire, un an pe care l-am început cu bine, însă nimeni nu știe cum se va termina! Ce spun astrele? Neti Sandu ne-a oferit un horoscop detaliat pentru fiecare zodie în parte. 

"Vărsătorii vor avea parte de un anume profit, pentru că Jupiter aduce o infuzie de energie și dinamism, de lucruri care vor aduce un balsam sufletesc."

"Peștii vor avea parte de un câștig, un fel de primă de instalare, pentru că în lunile Mai și Iunie, Jupiter va traversa Varsătorii și va ajunge în zodia Pești. Cu toate astea, mare grijă la problemele de sănătate."

"Scorpionul are în casa partenerială Marte cu Uranus, adică șefii dintr-o dată au mari pretenții, apar situații neobișnuite și trebuie neapărat să reacționeze. În același timp, se poate să fie o problema acasă, există niște motive pentru care totul se petrece acasă."

"Pentru zodia Berbec este anul afacerilor. Marte se mută în casa banilor, așa că urmează să vedem dacă îi reușesc afacerile, pentru că ar avea de unde."

"Taur are o combinație de Marte-Uranus, foarte dură și care va fi într-un război continuu cu planetele din Vărsător. O nouă șansă pentru acești nativi, vine cineva și îi trage de mânecă, se vor mobiliza și se vor pune la treabă."

"Leul va avea parte de un mare beneficiu, este posibil să încheie niște contracte foarte serioase. Jupiter împreună cu Saturn sunt planetele care se vor ocupa de acest aspect."

VEZI VIDEO MAI SUSVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!