Horoscop săptămâna 18-24 septembrie 2023. Berbecii fac compromisuri în viața intimă, Taurii primesc bani mulți

Horoscop săptămâna 18-24 septembrie 2023. Berbecii fac compromisuri în viața intimă, Taurii primesc bani mulți
Citeste mai mult despre: horoscop saptamanal,
Data publicarii: 18 Septembrie 2023
Data actualizare: 18 Septembrie 2023
Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 18 - 24 septembrie 2023. 

Horoscop Berbec săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Soarele intră, în 23 septembrie, în zodia Balanță și urmează o lună de zile, în care ești orientat spre cooperare și dispus să faci compromisuri în cuplu. De asemenea, urmează o perioadă romantică, așa că profită de acest context astral!

Bani – În primele două zile din săptămână, Luna traversează casa intereselor financiare și a banilor pe care îi deții la comun cu alte persoane sau cu partenerul de cuplu. S-ar putea să apară și un eveniment în familie și să fie nevoie să te implici mai mult din punct de vedere financiar.

Muncă – Urmează o săptămână foarte activă în planul socio-profesional, cu multe de rezolvat. S-ar putea să iei și niște decizii majore, pe care le tot amâni de o perioadă de timp. Aspectul tensionat care se formează între Soarele, în tranzit prin casa muncii și Neptun, din casa secretelor, izolării, introspecției și subconștientului, va scoate la suprafață chestiuni ascunse, care aduc dezamăgiri într-un context profesional.

 

Horoscop Taur săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii, se activează sectorul relațiilor și căsătoriei și preocuparea principală va fi să găsești niște răspunsuri la unele chestiuni, care te frământă, legate de viziunile diferite ale tale și partenerului.

Bani – Miercuri și joi sunt două zile cu încasarea unor sume importante de bani, așa că ai grijă cum administrezi banii! Pe de altă parte, s-ar putea să ai inspirație într-o negociere.

Muncă– Pe 23 septembrie, Soarele începe să tranziteze zodia Balanță, respectiv casa muncii și activitățile profesionale, pe care o va dinamiza și energiza, în următoarea lună de zile. Profită de acest context astral pentru a rezolva cât mai multe sarcini sau activități profesionale, pentru că vei avea un randament ridicat!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Săptămâna aceasta ai parte de conștientizări, care conduc la împlinire și lăsarea în urmă a unor tipare, care ți au adus destul de mult stres. S-ar putea, revederea cu niște prieteni să te facă să apreciezi momentele plăcute cu persoane dragi. Pe 23 septembrie, Soarele începe să tranziteze zodia Balanței și timp de o lună se activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, creativității și relațiilor cu copiii. De asemenea este un moment bun pentru a-ți programa o minivacanță sau o escapadă romantică.

Bani – Weekendul aduce discuții despre bani și administrarea acestora, împreună cu partenerul de cuplu, pentru că va fi vorba de sume sau bunuri pe care le deții la comun.

Muncă– În primele două zile ale săptămânii se activează sectorul muncii, ești conștiincios și determinat să-ți demonstrezi abilitățile, să faci performanță, mai ales dacă îți dorești o mărire salarială. Aspectul tensionat, care se formează între Soare, guvernatorul casei comunicării și negocierilor, și Neptun, din casa carierei și a șefilor, ar putea aduce o dezamăgire, legată de programul de lucru sau noile protocoale, pe care trebuie să le urmezi la serviciu.

 

Horoscop Rac săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Începând din 23 septembrie, Soarele traversează zodia Balanță, respectiv casa vieții de familie, a spațiului de locuit și căminului. Vei căuta, în următoarea lună, să-ți petreci mai mult timp, acasă, cu familia. Ai nevoie de ocrotire, de susținere din partea familiei și aici vei avea cele mai multe satisfacții.

Bani –La începutul săptămânii, se formează un aspect tensionat între Soare, guvernatorul casei banilor, și Neptun, care dinamizează axa cunoașterii, învățării și negocierilor. Este posibil să fie nevoie să obții o nouă calificare pentru a putea trece la următorul nivel la serviciu, respectiv să câștigi mai mulți bani.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână la capitolul profesional sunt miercuri și joi. Fii pregătit să apară și surprize în proiectele tale, dar de data aceasta să fie plăcute, să ți se recunoască meritele. Reușești, după mult timp, să închei un parteneriat, care să aducă beneficii. 

 

Horoscop Leu săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Miercuri și joi, Luna începe să traverseze sectorul sentimental și al aventurilor romantice și ai dispoziție să-ți trăiești viața la cote înalte. Atenție la faptul că poți lua decizii pripite în planul iubirii, mai ales dacă ești singur! Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, partenerul va fi surprins de propunerile tale.

Bani – Contextul astral din această săptămână ar putea să-ți evidențieze calitățile personale, iar o activitate pe care o desfășori în timpul liber să fie valorificată din punct de vedere financiar.

Muncă– La locul de muncă se mențin tensiuni din cauza unor viziuni diferite și mai ales a faptului că-ți impui punctele de vedere, fără să asculți și opiniile celorlalți.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Și săptămâna aceasta se menține aspectul tensionat între Soarele, în tranzit prin casa personalității, și Neptun din casa relațiilor, context astral care aduce dezamăgiri, dar și conștientizări. Mercur, guvernatorul tău, revenit la mișcarea directă, te ajută să clarifici o situație, să vezi lucrurile altfel din punct de vedere relațional. 

Bani – Din 23 septembrie, Soarele începe să tranziteze zodia Balanță, respectiv casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu, din muncă proprie și alte activități extraprofesionale. Urmează o lună de zile în care ești determinat să-ți mărești veniturile.

Muncă– Primele zile din săptămână sunt cele mai active la locul de muncă, cu multe întâlniri, discuții și implicare în proiecte noi. De asemenea, pot să apară și surprize, să te înscrii la niște cursuri, să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine. Te mobilizezi, deoarece vrei să arăți de ce ești capabilă.

 

Horoscop Balanță săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia ta, din 23 septembrie, aduce, timp de o lună, preocupări pentru propria persoană. Se va dinamiza și axa relațională și ești orientat mai mult către alianțe, cooperare, relații și dispus să faci compromisuri.

Bani – În primele două zile din săptămână se activează casa banilor, așa că ești determinat să administrezi cât mai bine sumele de bani pe care le deții. S-ar putea să faci niște investiții și în casă, iar bugetul să fie dat peste cap, dacă, pe măsură ce înaintezi cu o reamenajare, decizi să mai faci niște scimbări.

Muncă– În planul profesional ești interesat să obții o imagine bună, în perioada următoare, așa că te vei ocupa de organizarea unor evenimente și te implici în proiecte noi, care se pot pune în valoare. 

 

Horoscop Scorpion săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Intrarea Soarelui în zodia Balanță, din 23 septembrie, pe casa izolării, frământărilor interioare și trecutului, s-ar putea să te ajute, în următoarea lună, să ai niște revelații sau conștientizări legate de trecut, de persoane sau situații care te-au făcut să suferi. Redirecționarea energiei spre interior te ajută în vindecare.

Bani – Miercuri și joi sunt două zile active în planul financiar. În mod normal nu ai de unde să încasezi bani, însă surpriza vine de la familie sau de la partenerul de cuplu, care te anunță că a primit un bonus sau o sumă de bani dintr-un comision.

Muncă– Contextul astral din această săptămână îți aduce preocupări de a te remarca în planul profesional. Chiar dacă mai există unele nemulțumiri, pentru că nu-ți poți pune în practică unele idei, implicarea și determinarea îți vor îmbunătăți imaginea.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Intrarea Soarelui, din 23 septembrie, în zodia Balanță, în sectorul planurilor de viitor și relațiilor cu prietenii, dinamizează, totodată, și axa sentimentală. Este posibil, în următoarea perioadă, să investești mai mult timp în activități de relaxare sau de petrecere a timpului cu persoana iubită. Dacă ești singur, îți poți găsi partener prin intermediul prietenilor.

Bani – În weekend, te interesează administrarea unor sume de bani, care intră în conturile tale la finalul săptămânii. Faci plăți, returnezi datorii și mergi la cumpărături pentru aprovizionarea casei. Situația financiară se îmbunătățește și culegi roadele unor demersuri în planul profesional.

Muncă– În prima parte a săptămânii, s-ar putea să apară niște probleme sau sarcini mai dificile la locul de muncă, evenimente neprevăzute, pe care va trebui să știi cum să le gestionezi. Păstrează- ți calmul și răbdarea și cooperează cu aspectele astrale, pentru că unele situații vor îmbunătăți activitatea la locul de muncă!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii, este posibil să ai parte de un eveniment neprevăzut, care să-ți peste cap planurile pe care le-ai făcut cu partenerul de cuplu.

Bani – Din punct de vedere financiar nu se întrevăd intrarea unor sume de bani în conturile tale, în această săptămână. Atenție, însă, la cheltuieli, pentru că ai impulsul de a face cumpărături fără să ții cont de buget!

Muncă– Din 23 septembrie, Soarele începe să dinamizeze zodia Balanță, respectiv casa carierei, imaginii și reputației profesionale, unde, alături de Marte, planeta acțiunii, care deja se află deja aici, aduce determinare și implicare în activitățile profesionale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– După o perioadă încărcată din punct de vedere relațional, săptămâna aceasta, lucrurile par să reintre în normal. Din 23 septembrie, Soarele ajunge în zodia Balanță și îți va dinamiza sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, lărgirii orizonturilor, principiilor și filozofiei de viață. Vei investi mai mult în pregătirea ta și îți vei ocupa timpul, astfel încât sau uiți de o perioadă stresantă în planul amoros.

Bani – Ai grijă cum administrezi banii, în această săptămână, pentru că se formează un aspect tensionat între Soare și Neptun, din casa banilor! S-ar putea să-ți faci niște planuri nerealiste, legate de administrarea unor bani, pe care vrei să-i obții sub formă de împrumut sau din alte activități.

Muncă– Din punct de vedere profesional, săptămâna se anunță foarte activă, așa că ai grijă cum îți programezi activitățile, pentru a avea timp și pentru tine! În primele zile din săptămână, o discuție poate duce la ruperea unui contract, mai ales dacă nu mai ești dispus să faci un compromis.

 

Horoscop Pești săptămâna 18 - 24 septembrie 2023

 

Dragoste– Aspectul tensionat, care se formează între Soare și Neptun, din casa personalității tale, ar putea scoate la iveală anumite secrete sau probleme, care necesită o rezolvare în cuplu. Dacă ai ascuns ceva partenerului, poate ar fi momentul să aveți o discuție deschisă și sinceră, ca lucrurile să reintre în normal și să nu mai simți presiune.

Bani – Din 23 septembrie, Soarele începe să dinamizeze casa intereselor financiare și timp de o lună de zile, vei fi interesat să obții venituri mai mari, tu sau partenerul de cuplu. Poți incheia o alianță sau în parteneriat, care să aducă mai mulți bani în conturile tale.

Muncă– Sectorul muncii se menține tensionat și în această săptămână și va fi nevoie să ai grijă la comunicare, să dai dovadă de mai multă diplomație și să lași de la tine, dacă este cazul.  În prima parte a săptămânii, nu intra în dispute și conflicte de idei, dacă nu ai argumente puternice!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!