Horoscop săptămâna 20 -26 martie 2023.  Săgetătorii au noroc în planul aventurilor romantice, ce se întâmplă cu Racii

Horoscop săptămâna 20 -26 martie 2023. Săgetătorii au noroc în planul aventurilor romantice, ce se întâmplă cu Racii
Citeste mai mult despre: horoscop saptamanal,
Data publicarii: 20 Martie 2023
Data actualizare: 20 Martie 2023
Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 20 -26 martie 2023. 

Horoscop Berbec săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Soarele începe să traverseze zodia ta, din 20 martie, și urmează o lună de zile în care ai putere, determinare, inițiative și curaj să te ocupi de planurile personale. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi începuturi, setarea unor noi obiective pe termen lung. Este momentul tău de afirmare, așa că rezervă-ți timp pentru tine și o relansare personală. Pe 25 martie, Marte, guvenatorul tău, ajunge în zodia Rac, pe sectorul vieții de familie, și până după jumătatea lunii mai, vei căuta să rezolvi anumite chestiuni care țin de casă, familie, patrimoniu, părinți.

Bani – Vineri și sâmbătă sunt doua zile în care te preocupă sectorul financiar. Posibil să încasezi sume importante de bani, dar la fel de bine vei cheltui. Faci cumpărături online, pentru tine sau partenerul de cuplu.

Muncă – Intrarea lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în zodia Vărsător, din 23 martie, pe sectorul asociat proiectelor și strategiilor de viitor, până pe 11 iunie, îți aduce o previzionare a ceea ce se va întâmpla de la finalul anului 2024, atunci când Pluton va intra, pentru următorii 20 de ani, în Vărsător. Posibil să decizi să închei niște contracte, asocieri, personale sau profesionale, să începi o reconfigurare a relațiilor cu oamenii pe care îi vrei în preajma ta.

 

Horoscop Taur săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Soarele începe să traverseaze zodia Berbec pe 20 martie și va activa pentru o lună de zile sectorul subconștientului, izolării și trecutului. Pe fondul acesta astral se formează Luna Nouă din Berbec, din 21 martie, care te invită la un bilanț, la eliminarea a tot ce te ține în loc să progresezi. Pentru că Soarele este guvernatorul casei vieții de familie, este posibil să te gândești care vor fi deciziile tale legate de o situație din familie.

Bani – Weekendul aduce preocupări pentru situația financiară, cheltuieli peste bugetul stabilit pentru plăceri sau alte activități de relaxare pe care le-ai organizat.

Muncă– Pe 23 aprilie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseaze zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat carierei și activităților profesionale, și până pe 11 iunie va aduce indicii despre ce va urma din noiembrie 2024, când Pluton intră, pentru 20 de ani, în zodia Vărsător. Pentru că este un proces transformator lent, îți vei da seama în timp ce schimbări vei face sau spre ce domeniu de activitate te vei reorienta. Pe 25 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul comunicării și gândirii, învătății, informațiilor și delasărilor. Urmează o perioadă bună pentru acumulare de cunoștințe, studiu personal, dar atenție la felul cum comunici, pentru că vei avea impulsul să fii mai agresiv atunci când îți expui punctele de vedere sau în relațiile cu ceilalți!

 

Horoscop Gemeni săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Miercuri și joi sunt zile în care faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor sau dacă participi la niște evenimente în spațiul social.

Bani – Începând cu 25 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îl câștigi din muncă proprie. Vei fi determinată să-ți suplimentezi veniturile din alte activități decât cele de serviciu.

Muncă– Pe 20 martie, Soarele începe să traverseze zodia Berbec, respectiv planurile și proiectele  de viitor, relațiile cu prietenii sau cu persoanele cu care desfășori activități profesionale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi începuturi în activitățile de pe urma exercitării profesiei. Pe 23 martie, Pluton, planeta transformărilor profunde și guvernatorul casei muncii, își începe tranzitul prin zodia Vărsător. Până pe 11 iunie va aduce o previzionare a ceea ce se va întâmpla din noiembrie 2024, când Pluton va tranzita zodia Vărsător pentru următorii 20 de ani. Pluton îți va schimba lent perspectiva asupra vieții, filosofiei, credințelor și felului în care muncești sau îți îndeplinești sarcinile de muncă. De asemenea, s-ar putea să ai revelații sau experiențe în urma unor călătorii sau schimburi de experiențe profesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Pe 25 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să-ți dinamizeze casa personalității și urmează o perioadă în care vei investi mai mult în tine și dorințele tale, însă ai grijă și ține cont și de nevoile partenerului de cuplu! Mai mult de atât, folosește contructiv energia lui Marte și nu te lansa în dispute, conflicte și impulsuri agresive!

Bani – Pe 23 martie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, resursele comune cu partenerul de cuplu, dar și creditele, datoriile sau impozitele, taxele, pe care le ai de plătit. Până pe 11 iunie va fi un fel de previzionare a ce va urma din noiembrie 2024, când Pluton va intra, pentru următorii 20 de ani, în Vărsător. Mare atenție la cum vei gestiona finanțele pe care le deții la comun cu alții!

Muncă– Pe 20 martie, Soarele începe să traverseze casa carierei și timp de o lună va susține toate activitățile profesionale și inițiativele tale. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi începuturi în planul profesional. Următoarele două săptămâni sunt importante să te remarci, relansezi profesional, să le demonstrezi șefilor experiența și abilitățile tale.

 

Horoscop Leu săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Pluton, planeta transformărilor profunde, traversează zodia Vărsător din 23 martie până pe 11 iunie și va aduce o previzionare a ceea ce se va întâmpla din noiembrie 2024, când Pluton va traversa următorii 20 de ani zodia Vărsător. Sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale va fi activat de tansformări și schimbări profunde. S-ar putea să-ți reconsideri anumite relații, să elimini unele relații în care nu te mai regăsești, dar și să-ți consolidezi o relație.

Bani – Din punct de vedere financiar, săptămâna ar putea să-ți aducă oportunități de a începe o activitate nouă, care să-ți aducă satisfacții profesionale, dar și financiare.

Muncă– Pe 20 martie, Soarele, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Berbec, respectiv sectorul asociat călătoriilor, perfecționării profesionale, lărgirii orizonturilor cunoașterii, filosofiei de viață. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi etape în aceste domenii de viață și o preocupare/concentrare pe studiu, perfecționare profesională. Din 25 martie Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Rac, și va activa casa frământărilor interioare, izolării și trecutului. Posibil să ai energie mai scăzută și să lucrezi mai bine singur decât în echipă. Totodată, este posibil să te intereseze să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine și astfel să stai mai retras din toate interacțiunile cu ceilalți. 

 

Horoscop Fecioara săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, îi faci o surpriză partenerului de cuplu și programezi un sejur în afara orașului sau poate chiar a țării, dacă găsești o ofertă convenabilă.

Bani – Soarele începe să traverseze zodia Berbec, din 20 martie și activează sectorul avantajelor  financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alți terți, banii pe care îi datorezi, creditele, impozitele, taxele. Urmează o lună de zile în care îți vei reorganiza situația financiară. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi începuturi în planul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile.

Muncă– Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze zodia Vărsător, din 23 martie, respectiv casa muncii și sănătății și până pe 11 iunie va aduce o previzionare a ceea ce se va întâmpla din noiembrie 2024, când Pluton va traversa zodia Vărsător, pentru următorii 20 de ani. Planeta transformărilor profunde va aduce o schimbare lentă în planul activităților profesionale, rutinei zilnice, privind modul în care vei munci și relaționa cu ceilalți. Pe 25 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Rac, respectiv casa proiectelor de viitor și a activităților de pe urma exercitării profesiei. Urmează o perioadă dinamică, în care vei pune la punct sau vei relua anumite proiecte.

 

Horoscop Balanță săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Soarele începe să traverseze zodia Berbec, pe 20 martie, respectiv casa relațiilor și căsătoriei și urmează o lună în care te vei preocupa de partenerul de cuplu. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care aduce noi începuturi în planul relațional și dacă faci parte dintr-un cuplu și dacă ești singur. Este un moment bun pentru a seta obiective relaționale. Pe de altă parte, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze zodia Vărsător din 23 martie, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor și creativității. Până pe 11 iunie va aduce o previzionare a ceea ce se va întâmpla din noiembrie 2023, când Pluton va traversa zodia Vărsător, pentru următorii 20 de ani. Urmează o schimbare lentă și o tranformare, care te va face să realizezi anumite chestiuni importante pentru tine în ce privește relația cu cei dragi.

Bani – Evenimente neprevăzute în planul financiar pot să apară joi și vineri, așa că fii atent cum gestionezi sumele pe care le ai, pentru că ai impulsul să cumperi lucruri care nu-ți sunt neapărat necesare!

Muncă– Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Rac, din 25 martie, respectiv sectorul carierei, sferei profesionale și relației cu șefii sau cu persoanele cu autoritate. Urmează o perioadă dinamică în planul profesional, în care vei căuta să te remarci, să iei inițiative, să-ți duci obiectivele la bun sfârșit.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Intrarea lui Pluton, guvernatorul tău, din 23 martie, în zodia Vărsător, respectiv pe casa vieții de familie, va aduce, până pe 11 iunie o previzionare a ceea ce va urma din noiembrie 2024, când planeta transformărilor profunde va traversa Vărsătorul, pentru următorii 20 de ani. Așadar, te poți aștepta la schimbări lente în familie, viața de familie, privind spațiul de locuit, casa, o mutare sau o achiziționare/ administrare a unor bunuri imobiliare.

Bani – În weekend se întrevede activitate în conturile tale, însă cheltuielile vor fi susținute mai mult de către partenerul de cuplu sau poate primești o sumă de bani de la cineva din familie.

Muncă– Pe 20 martie, Soarele începe să traverseze zodia Berbec, respectiv casa muncii, semn că în următoarea lună te va preocupa activitatea de la locul de muncă, rutina zilnic, sarcinile, relațiile cu colegii. Pe fondul acesta asral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi începuturi în planul muncii și activităților profesionale. Următoarele două săptămâni sunt importante să-ți setezi obiective noi profesionale. Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 25 martie, în zodia Rac, pe sectorul studiilor, cursurilor, călătoriilor, străinătății și filosofiei de viață, te va ajuta să începi niște cursuri de perfecționare, să studiezi un domeniu de interes pentru tine, să pleci într-un schimb de experiență profesional.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Sectorul sentimental este activat începând din 20 martie de tranzitul Soarelui prin zodia Berbec, unde va sta timp de o lună. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care deschide noi etape în planul iubirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Dacă ești singur, ai toate șansele să-ți întâlnești jumătatea, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, îți poți relansa relația.

Bani – Începând din 25 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau ai banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. Urmează o perioadă dinamică, în care ești determinat să obții beneficii financiare sau să intri în posesia unor bunuri sau bani de la familie.

Muncă– Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să tranziteze zodia Vărsător, din 23 martie, respectiv sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării, negocierilor și până pe 11 iunie va aduce o previzionare a ce se va întâmpla din noiembrie 2024, când Pluton va tranzita, pentru următorii 20 de ani, zodia Vărsător. Așadar, asteaptă-te la schimbări lente în modul în care comunici, interacționezi cu ceilalți, gândești sau acumulezi informație!

 

Horoscop Capricorn săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Soarele începe să traverseaze zodia Berbec, din 20 martie, și activează sectorul asociat vieții de familie și căminului. Urmează o lună în care te vor preocupa treburile casnice și relațiile cu membrii familiei. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi începuturi privind viața de familie. Pe 25 martie, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, pe sectorul relațiilor și căsătoriei și va dinamiza aceste domenii în următoarea perioadă. Alege să investești, să clarifici, să rezolvi, să te ocupi mai mult de partener și nu să intri în dispute sau conflicte!

Bani – Pluton, planeta transformărilor profunde, traversează din 23 martie zodia Vărsător, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu și alte activități extraprofesionale. Până pe 11 iunie va aduce o previzionare a ce se va întâmpla din noiembrie 2024, când Pluton va tranzita, pentru următorii 20 de ani, zodia Vărsător. Așadar, asteaptă-te la schimbări importante, dar lente, în planul financiar. De asemenea, vei schimba și modul cum administrezi banii.

Muncă– La serviciu se anunță o săptămână destul de liniștită, în care-ți poți trage sufletul și să te gândești și la planurile tale personale de viitor, dar și de cum vei aborda de acum încolo anumite aspecte profesionale.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Începând din 23 martie, Pluton, planeta transformărilor profunde, ajunge în zodia ta și până pe 11 iunie va aduce un fel de previzionare a ceea ce va urma din noiembrie 2024, când Pluton va intra, pentru 20 de ani, în zodia Vărsător. Acest tranzit lent va aduce schimbări profunde, o regenerare și o transformare, astfel încât să renunți la vechile credințe și principii și să-ți remodelezi personalitatea după noile vibrații astrale.

Bani – Posibil joi să faci niște cheltuieli sau să te intersezi de sumele de care ai nevoie pentru obținerea unor acte/documente oficiale, să iei legătura cu un notar să depui un dosar.

Muncă– Soarele începe să traverseze zodia Berbec, din 20 martie, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor și în următoarea lună poți avea succes într-o negociere sau să susții un examen, să începi niște cursuri. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi începuturi privind interacționarea cu ceilalți, acumularea de cunoștințe. Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Rac, din 25 martie, prin sectorul muncii și activităților profesionale și urmează o perioadă activă în sfera profesională, privind sarcinile și rutina zilnică. O singură avertizare: folosește constructiv energia lui Marte, să demarezi proiecte, să ai energie și inițiative, și nu să intri în conflicte sau dispute cu colegii/ cu cei cu care desfășori activități!

 

Horoscop Pești săptămâna 20 -26 martie 2023

 

Dragoste– Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 25 martie în sectorul sentimental și al aventurilor romantice, vine să dinamizeze aceste domenii în următoarea perioadă. Vei fi determinată și vei investi energie în reconectarea cu partenerul de cuplu, cucerirea unei persoane sau dacă ești părinte, îți poți rezerva mai mult timp copiilor. Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze zodia Vărsător, din 23 martie, respectiv sectorul asociat frământărilor interioare, izolării, introspecției și trecutului. Până pe 11 iunie, Pluton va aduce o previzionare a ce se va întâmpla din noiembrie 2024, când va intra, pentru următorii 20 de ani, în zodia Vărsător și te va ajuta la o transformare și eliminarea situațiilor care te țin acorat în trecut sau te blochează și nu mai poți progresa. Schimbările profunde pe care Pluton le va face în perioada următoare vor avea ca scop și o transformare a sistemului de valori și principii.

Bani – Sectorul financiar primește tranzitul Soarelui prin zodia Berbec, din 20 martie și vei fi determinat să-ți suplimentezi veniturile, să închei colaborări noi sau să-ți renegociezi salariul. Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Berbec, din 21 martie, care anunță noi etape privind administrarea banilor pe care îi câștigi.

Muncă– Finalul de săptămână aduce întâlniri, discuții, participare la ședințe, prezentare de proiecte, idei pentru următoarele proiecte în care ești implicată.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!