Horoscop săptămâna 23 -29 ianuarie 2023. Berbecii încep o relație amoroasă secretă, Scorpionii stau prost cu banii

Horoscop săptămâna 23 -29 ianuarie 2023. Berbecii încep o relație amoroasă secretă, Scorpionii stau prost cu banii
Citeste mai mult despre: horoscop saptamanal,
Data publicarii: 23 Ianuarie 2023
Data actualizare: 23 Ianuarie 2023
Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 23 -29 ianuarie 2023. 

Horoscop Berbec săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Pe 27 ianuarie, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, intră în zodia Pești, pe sectorul subconștientului, introspecției, trecutului și lucrurilor ascunse. Posibil, până pe 20 februarie, să-ți analizezi relația în care te afli, să te vindeci după o despărțire sau să începi o relație secretă.

Bani – În weekend, când Luna activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu, și formează un aspect strâns cu Uranus, planeta imprevizibilului, s-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute în planul financiar, cheltuieli și să faci planuri pentru administrarea unor sume care-ți vor veni suplimentar dintr-un proiect de colaborare.

Muncă – În prima zi a săptămânii s-ar putea să te preocupe un proiect profesional important. Cele mai active zile din săptămână sunt joi și vineri, pentru că Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți imprimă curaj, inițiative, voință să rezolvi cât mai multe chestiuni profesionale.

 

Horoscop Taur săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Din punct de vedere sentimental, intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în 27 ianuarie, pe sectorul prietenilor și vieții sociale, îți poate aduce partener, dacă ești singură, prin intermediul prietenilor sau din anturajul tău.

Bani – Joi și vineri este posibil să faci niște tranzacții financiare sau artificii care să-ți aducă mai mulți bani în conturi. De asemenea, este posibil să faci un cadou mai costisitor.

Muncă– Ziua de luni este importantă din punct de vedere profesional, pentru că s-ar putea să pui bazele unui proiect pe termen lung, care să-ți aducă sume suplimentare de bani. Tot luni sunt favorizate relațiile cu șefii sau cu persoane cu autoritate, așa că dacă ai de obținut aprobări, este o zi bună. Venus, guvernatoarea ta, își începe tranzitul prin zodia Pești, pe 27 ianuarie, pe sectorul prietenilor și proiectelor de viitor, a grupurilor pe care le frecventezi și de unde ar putea să-ți vină oportunități profesionale.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– În prima parte a săptămânii s-ar putea să iei decizii importante în viața sentimentală, mai ales dacă revine cineva din trecut. Aspectul pe care Soarele din casa principiilor și înțelepciunii îl formează cu Nodul Nord (Destinul) întărește contextul astral privind luarea unor decizii în sfera relațională, în acord cu credințele tale. De asemenea, este posibil să stabilești, împreună cu partenerul, perioada vacanțelor, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi. 

Bani – Ai grijă la buget săptămâna aceasta, pentru că este posibil să nu ai nicio încasare financiară și să fii nevoită să te descurci cu cei ai! S-ar putea ca partenerul să susțină cheltuielile, dacă acestea apar.

Muncă– Intrarea lui Venus, micul benefic, în sectorul carierei și apirațiilor profesionale, în zodia Pești, din 27 ianuarie, este benefică pentru sfera profesională și relațiile cu șefii. Joi și vineri pot să apară surprize în proiectele tale profesionale. De asemenea, Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Uranus, octava lui superioasă, semn că vei găsi soluții și ai idei originale la unele chestiuni profesionale.

 

Horoscop Rac săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Weekendul poate aduce evenimente neprevăzute în planul sentimental, așa că fii pregătită să faci față unei surprize, pe care partenerul o pregătește de mai mult timp.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, pentru a clarifica o situație, o discuție pe care o ai de mai multe zile cu partenerul de cuplu. S-ar putea să faci eforturi să obții un credit, să returnezi o datorie sau să economisești mai mult. 

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, în 27 ianuarie, în sectorul perfecționării profesionale, principiilor și credințelor. Până pe 20 februarie, urmează o perioadă favorabilă dezvoltării profesionale, mai ales dacă ești determinată să obții rezultate bune și progres în planul profesional.

 

Horoscop Leu săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru relația de cuplu, care poate trece printr-un impas sau teste dure din partea lui Saturn, care îți testează relația. Este nevoie să știi ce vrei, ce așteptări ai de la partener. Există șanse mari să-ți relansezi relația odată cu intrarea lui Venus în casa intimității, din 27 ianuarie.

Bani – Marți și miercuri sunt zile în care te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, mai ales dacă ai de făcut niște reparații sau vrei să achiziționezi bunuri pentru casă de o valoare mai mare. Evenimentul astral important este intrarea lui Venus, micul benefic, din 27 ianuarie, în sectorul financiar, unde vine cu mici sume de bani sau rezolvări financiare.

Muncă– Trigonul pe care Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa muncii, îl formează cu Uranus, din casa carierei, vine să-ți aducă idei inovative, propuneri interesante, pe care le faci șefilor. Chiar dacă sâmbătă sau duminică sunt zile libere, s-ar putea să fii foarte activă din punct de vedere profesional, să vrei să faci niște schimbări în planurile de viitor.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Marți și joi se activează sectorul relațiilor, așa că pot avea loc discuții cu partenerul sau încerci să rezolvi/clarifici o situație în cuplu. Lucrurile se rezolvă, pentru că pe 27 ianuarie, Venus, planeta iubirii și armoniei, ajunge în casa relațiilor și căsătoriei, pe care o va traversa până pe 20 februarie. Așadar, este momentul să-ți relansezi relația sau dacă ești singură, să accepți să ieși la întâlniri.

Bani – Din punct de vedere financiar, Venus, guvernatoarea casei banilor, poate aduce, din 27 ianuarie, contracte sau colaborări avantajoase.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru sarcinile de serviciu, care te presează. S-ar putea să apară nemulțumiri în relația cu colegii sau șefii, pentru că se schimbă volumul de muncă, programul sau protocoalele. 

 

Horoscop Balanță săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, pe casa muncii, din 27 ianuarie, îți poate aduce șanse de a-ți găsi jumătatea prin intermediul serviciului sau sănătății, dacă ești singură. Te poți îndrăgosti de un coleg cu care flirtezi de mai mult timp.

Bani – Evenimente neașteptate pot să apară în planul financiar, în weekend. Atenție, însă la speculații financiare sau artificii, care ar putea să-ți aducă pierderi sau instabilitate, dacă nu analizezi bine o situație sau o propunere care vine prin intermediul unui prieten.

Muncă– Venus, guvernatoarea ta, ajunge pe 27 ianuarie în zodia Pești, și până pe 20 februarie va tranzita sectorul activităților profesionale, unde vei observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, a condițiilor de muncă. De asemenea, poate aduce oferte noi de job, contracte de colaborare și oportunități. 

  

Horoscop Scorpion săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru casă și activitățile gospodărești. Vrei să faci niște schimbări, să reamenajezi altfel căminul, pentru a avea mai mult confort. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, guvernatoarea casei relațiilor, pe casa iubirii și aventurilor romantice. Până pe 20 februarie, activează casa sentimentală și poți avea parte de armonie și petrecerea timpului în mod plăcut cu partenerul. Dacă ești singură, se întrevede o nouă poveste de iubire.

Bani – Din punct de vedere financiar este o săptămână fără încasări, așa că ai grijă la buget!

Muncă– Din punct de vedere profesional cele mai active zile vor fi joi și vineri, când se activează casa muncii. Chiar dacă vin provocări și multă muncă, vei reuși să respecți anumite termene limită. Pe de altă parte, Mercur, astrul comunicării, formează un trigon cu Uranus, octava sa superioară, plasat în casa contractelor profesionale, semn că poți duce negocieri favorabile și să închei contracte profitabile. Poate nu toate contractele se vor finaliza, dar negocierile vor avea loc și vei știi foarte bine cum să obții ce-ți dorești.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, pe 27 ianuarie, în zodia Pești, pe sectorul vieții de familie, căminului și relațiilor cu părinții. Micul benefic aduce o îmbunătățire a relațiilor de familie, ajutor de la părinți și planuri pentru o reamenajare.

Bani – Săptămâna aceasta administrezi bine banii pe care îi deții. Te va ajuta foarte mult trigonul care se formează între Mercur, planeta comunicării, plasată în casa banilor, cu Uranus, din casa muncii și activităților profesionale.

Muncă– Începi săptămâna cu deplasări neprevăzute, ședințe, întâlniri și negocieri. Aspectul tensionat pe care Soarele din casa comunicării și deplasărilor îl formează cu Nodul Nord (Destinul) din casa muncii, te ambiționează să rezolvi anumite situații care apar la locul de muncă.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Weekendul aduce evenimente neprevăzute în planul sentimental, iar intrarea lui Venus, planeta iubirii, pe casa comunicării, din 27 ianuarie, te ajută să-ți exprimi mult mai ușor sentimentele, să faci declarații partenerului sau unei persoane pe care vrei să o cucerești.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru situația financiară a banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Îți dorești să administrezi mai bine banii, să faci niște economii sau să nu mai achiziționezi lucruri care nu sunt neapărat urgente.

Muncă– Marți și miercuri sunt zile active din punct de vedere al comunicării, interacționării cu ceilalți, privind susținerea unui examen, prezentarea unor idei în ședințe și întâlniri. De asemenea, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Pești, pe 27 ianuarie, în sectoarele enumerate, aducând șanse și oportunități de a te face remarcată prin idei, dezbateri, negocieri favorabile. 

 

Horoscop Vărsător săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Luna, Venus și Saturn formează un aspect strâns luni, în casa personalității tale, așa că este posibil să te gândești la proiectele tale personale și profesionale. Dacă în ultimele luni ai avut parte de situații, care ți-au schimbat credințele și principiile în raport cu viața de familie, acum poți lua niște decizii importante, să faci schimbări de casă, în casă sau în familie.

Bani – Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, din 27 ianuarie, în sectorul banilor pe care îi câștigi de la locul de muncă. Așadar, situația financiară se îmbunătățește, dar vei fi și tentată să cheltui mai mult. Posibil să primești cadouri surpriză de la prieteni sau de la colegii de serviciu.

Muncă– Sectorul comunicării este activat joi și vineri, așa că este momentul să te faci remarcată, să-ți spui ideile și propunerile de proiecte. Te va ajuta și aspectul armonios care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Uranus, guvernatorul tău.

 

Horoscop Pești săptămâna 23 -29 ianuarie 2023

Dragoste– Începi săptămâna cu o stare mai puțin bună, de izolare și de introspecție, pentru că vrei să-ți dai seama ce-ți dorești de la viață. De asemenea, s-ar putea să-ți revină amintiri din trecut, să ai o suferință, să încerci să te vindeci după un eveniment cu impact emoțional. Marți și miercuri se activează casa personalității și ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului.

Bani – Sectorul financiar se dinamizează joi și vineri, când este posibil să încasezi niște bani, să achiți niște datorii sau utilități.

Muncă– Evenimente neașteptate pot să apară în weekend la locul de muncă. Informații și vești surpriză s-ar putea să te determine să iei unele decizii profesionale. Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea lui Venus, micul benefic, din 27 ianuarie, în zodia Pești, în sectorul personalității, care îți aduce mici șanse și noroace în toate domeniile în care demarezi acțiuni. Așadar, până pe 20 februarie, ai mai multă încredere în tine și cauți armonia în relațiile cu cei cu care interacționezi.

 

 

 

Află care sunt previziunile “Noului Nostradamus” pentru anul 2023!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!