Horoscop săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Balanțele au parte de rupturi și evenimente neașteptate

Horoscop săptămâna 30 ianuarie ndash; 5 februarie 2023. Balanțele au parte de rupturi și evenimente neașteptate
Citeste mai mult despre: horoscop saptamanal,
Data publicarii: 30 Ianuarie 2023
Data actualizare: 30 Ianuarie 2023
Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. 

Horoscop Berbec săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Pe 5 februarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul sentimental, al aventurilor romantice și poveștilor de iubire. Se pot încheia etape sau se culeg roadele unor demersuri relaționale. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse evenimente neașteptate și răsturnări de situație în relație.

Bani – Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa financiră, a banilor pe care îi câștigi din muncă, este posibil să fii determinată și să faci tot posibilul să-ți recuperezi niște bani sau să obții ce ți se cuvine.

Muncă – Începi săptămâna cu rezolvarea unor chestiuni administrative, birocratice, faci deplasări, ai întâlniri, negociezi un contract și cauți să rezolvi anumite sarcinile profesionale restante.

 

Horoscop Taur săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Pe 5 februarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul vieții de familie, căminului, patrimoniului. Pot avea loc încheieri de etape și nu sunt excluse evenimente neașteptate și răsturnări într-o situație de familie. De asemenea, pot avea loc rupturi sau o mutare, pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității tale.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și încerci să găsești soluții la niște probleme financiare sau să intri în posesia unor sume de bani. De asemenea, ai soluții originale de a face bani, pe care vrei să le implementezi în perioada următoare. Dacă ești hotărâtă să-ți schimbi serviciu, s-ar putea să primești o ofertă tentantă.

Muncă– Partea a doua a săptămânii este mai activă din punct de vedere profesional, când se activează casa comunicării și gândirii, dezbaterilor, întâlnirilor și deplasărilor. S-ar putea să fie nevoie să rezolvi anumite chestiuni administrative și să propui o reorganizare a sarcinilor.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Pe 5 februarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul comunicării, gândirii și interacționării cu ceilalți. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa principiilor de viață, s-ar putea să ai niște revelații/conștientizări în urma unor dialoguri, informații sau vești care ajung la tine. Nu este exclusă o criză de comunicare și răsturnări de situație în raport cu o persoană din trecut.

Bani – Joi și vineri  sunt zile cu preocupări pentru încasarea unor sume de bani și efectuarea plăților, să mergi la shopping și să achiți niște datorii.

Muncă– Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, poate aduce informații neașteptate, dar utile pentru a face niște schimbări importante în planul profesional.

 

Horoscop Rac săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Joi și vineri, Luna, guvernatoarea ta, îți traversează casa personalității și este posibil să fii mai sensibilă, să ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului de cuplu, să fii foarte schimbătoare în stări. Recomandarea astrelor este să-ți faci mici plăceri și să eviți să intri în dispute cu partenerul sau cu cei care desfășori activități.

Bani – Pe 5 februarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Pot avea loc crize, încheieri de etape, rupturi de persoane cu care lucrezi într-un proiect, pentru că intervin discuții conflictuale în legătură cu banii. Responsabil de acest lucru este Soarele care formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa prietenilor și proiectelor de viitor.

Muncă– La serviciu, în prima parte a săptămânii, este posibil să experimentezi anumite situații prin care nu ai mai trecut până acum. Atenție, că ești într-o dispoziție agresivă și s-ar putea să strici relațiile cu prietenii sau colegii!

 

Horoscop Leu săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Pe 5 februarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul personal și al relațiilor, pentru că se dinamizează axa relațională. Au loc încheieri de etape, culegi roadele unor demersuri parteneriale, înregistrezi un succes sau poate rupi o relație toxică. Pentru că Soarele, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse evenimente neașteptate sau răsturnări de situație în relație.

Bani – Nu se întrevede activitate importantă în sectorul financiar săptămâna aceasta. Chiar dacă încasezi salariul, te vei ocupa de cheltuielile curente.

Muncă– Cele mai dificile zile la locul de muncă sunt joi și vineri, când Luna îți traversează casa frământărilor interioare, a izolării și introspecției. Nu ai deloc energie și încerci să faci față unor sarcini și termene limită, dar vei reuși cu ajutorul unor colegi sau te reechilibrezi în ultimul moment.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Pe 5 februarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul frământărilor interioare, trecutului. Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa principiilor și credințelor, și este posibil să ai niște conștientizări, să elimini din viața ta ce te ține în loc să evoluezi. De asemenea, este posibil să apară și răsturnări de situație în relația cu cineva din trecut.

Bani – Posibil, în prima parte a săptămânii, să primești o sumă de bani sau niște cadouri de la cineva de la care nu te aștepți.

Muncă– Cele mai active zile în planul profesional sunt luni și marți, cu atenționare, pentru că este posibil să intri în dispute foarte ușor cu șefii sau cu persoane cu autoritate. De asemenea, ești determinată să-ți atingi niște obiective.

 

Horoscop Balanță săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Luni și marți sunt zile favorabile discutării unor chestiuni importante, de principii, cu partenerul de cuplu, însă recomandarea astrelor este să nu dai curs unor dispute, chiar dacă aspectul care se formează între Lună și Marte îți dă impulsul să fii mai agresivă.

Bani – Posibil să discuți, din nou, cu partenerul, să găsiți soluții pentru reamenajarea spațiului de locuit și achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare pentru casă.

Muncă– Pe 5 februarie se formează Luna Plină din zodia Leu, care anunță evenimente în planul proiectelor profesionale, planurilor de viitor și asocierilor cu prietenii. Pot avea loc crize, rupturi, răsturnări de situație și evenimente neașteptate. Se pot relua proiecte mai vechi sau unele se pot încheia. Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, plasat în sectorul financiar, așa că este posibil ca un context financiar să aducă încheierea unui proiect.

  

Horoscop Scorpion săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Posibil, în prima jumătate de săptămână, să ai niște dialoguri cu partenerul de cuplu legate de administrarea unor sume de bani, dar și despre evoluția relației, mai ales că amândoi vă doriți o reconectare.

Bani – Posibil luni și marți să te preocupe situația financiară, să intri în posesia unor sume de bani, să faci cheltuieli sau chiar să primești un beneficiu de la serviciu.

Muncă– Pe 5 februarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează și dinamizează sectorul carierei, sferei socio-profesionale, imaginii și statutului. Pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri, înregistrarea unui succes sau obținerea unei funcții. De asemenea, pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, este posibil să apară răsturnări de situații și evenimente neașteptate în planul relațiilor profesionale.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu tensiuni și conflicte în relația cu partenerului de cuplu, din cauza timpului pe care nu ajungeți să-l petreceți împreună sau a copiilor, dacă sunteți părinți. Contextul astral ajută la rezolvarea unor probleme doar dacă știți să gestionați criza apărută și să abordați constructiv situația.

Bani – Joi și vineri se întrevede activitate în conturile tale. Posibil să fii nevoită să achiți o taxă sau un impozit, să returnezi o datorie sau să gestionezi altfel sumele de bani pe care le deții.

Muncă– Pe 5 februarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează și dinamizează sectorul perfecționării profesionale, studiilor, schimburilor de experiență. Posibil să apară o criză, să fii nevoită să rezolvi niște chestiuni birocratice, să închei o etapă de școlarizare sau să obții un atestat. De asemenea, pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul muncii, pentru că nu te mai regăsești sau principiile tale diferă de cele ale colegilor sau șefilor.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Planul intim și încrederii reciproce intră în atenția ta la finalul săptămânii, când este posibil să apară o criză relațională. Depinde de tine și partener cum veți reuși să gestionați situația apărută, astfel încât să nu apară o ruptură.

Bani – Pe 5 februarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează și dinamizează sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi câștigi din alte surse decât salariile. Pot avea loc schimbări importante, răsturnări de situație și evenimente neașteptate. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt recomandate artificii sau speculații financiare.

Muncă– Cele mai active zile din punct de vedere profesional sunt luni și marți, mai ales dacă ai de terminat niște proiecte sau să respecți niște termene. De asemenea, este posibil să intri ușor în conflicte din cauza mentalităților diferite, așa că ar fi recomandat să stai departe de tensiuni sau dispute.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări pentru sectorul sentimental sau al copiilor, dacă ești părinte. Unele situații pot escalada din cauza orgoliilor, așa că ai grijă! Pe fondul acesta astral se formează Luna Plină din zodia Leu, din 5 februarie, care dinamizează sectorul relațiilor și căsătoriei. Pentru că Soarele formează aspecte tensionate cu Uranus, guvernatorul tău, nu sunt excluse rupturi, certuri, despărțiri și răsturnări de situație într-o chestiune relațională.

Bani – Posibil miercuri să încasezi niște sume de bani. De asemenea, s-ar putea să fii dezamăgită de o ofertă care ți se face și să o refuzi.

Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt joi și vineri și s-ar putea să primești niște oferte de job sau colaborare. De asemenea, dacă șefii îți solicită un raport de activitate sau niște situații, ar fi recomandat să respecți termenul.

 

Horoscop Pești săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

 

Dragoste– Primele două zile din săptămână ești interesată să rezolvi niște chestiuni de familie sau administrative ale unui imobil. 

Bani – La mijlocul săptămânii este posibil să obții niște acte imobiliare sau să intri în posesia unor bani.

Muncă– Pe 5 februarie are loc Luna Plină din zodia Leu, care se formează și dinamizează sectorul muncii. Au loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri sau obținerea unui job la care visezi de mult timp. Pe de altă parte, Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil să afli niște vești sau informații, care să schimbe cursul unor proiecte. Atenție la comunicare, pentru că este posibil să fii foarte irascibilă și să te deranjeze orice critică la adresa ta!

Află care sunt previziunile “Noului Nostradamus” pentru anul 2023!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!