HOSPICE Casa Speranței sare în ajutorul refugiaților din Ucraina

HOSPICE Casa Speranței sare în ajutorul refugiaților din Ucraina
Data publicarii: 22 Martie 2022
Data actualizare: 22 Martie 2022
De 30 de ani, HOSPICE Casa Speranței a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. Fundația oferă servicii gratuite și în mod necondiționat pacienților cu boli incurabile, ajungând în acest moment la un număr de peste 45.000 de oameni pe care i-au ajutat. 

HOSPICE Casa Speranței nu a întârziat să vină în ajutorul refugiaților din Ucraina. Fundația a pregătit deja un serviciu nou, de sprijin complex și nemediat, în concordanță cu nevoile refugiaților identificate de specialiști. HOSPICE va oferi servicii interdisciplinare specializate de îngrijire paliativă în sistem de internare în cadrul Spitalelor HOSPICE din Brașov și București, pentru refugiați care suferă de boli oncologice, având o capacitate de 50 de locuri. De asemenea, Fundația oferă și servicii medicale de bază, servicii de cazare și masă și intervenții psiho-sociale în cadrul Centrului HOSPICE Copăceni, pentru până la 40 de refugiați femei, copii și vârstnici.

Pentru a putea oferi toate aceste servicii oamenilor ce fug din calea războiului, HOSPICE Casa Speranței are nevoie de un sprijin financiar în valoare de 200.000 de euro. Suma va acoperi utilitățile folosite în cadrul locațiilor din București, Brașov și Adunații Copăceni, medicamente și consumabile medicale pentru îngrijirea specializată. 

Cei care vor să doneze pentru HOSPICE Casa Speranței o pot face accesând link-ul: https://www.hospice.ro/doneaza/

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!