Hotii i-au furat o bicicleta si o motocicleta, dar nu s-a dat batut. Sistemul antifurt, inventia care iti apara bicicleta de hoti 

Hotii i-au furat o bicicleta si o motocicleta, dar nu s-a dat batut. Sistemul antifurt, inventia care iti apara bicicleta de hoti
Citeste mai mult despre: hoti, inventie, sistem antifurt,
Data publicarii: 19 Mai 2016
Data actualizare: 19 Mai 2016
Cei mai multi oameni care poseda biciclete se tem ca la un moment dat altcineva va atenta la "mijlocul lor de transport", iar acesta este si motivul pentru care din ce in ce mai multi oameni se gandesc cum sa isi protejeze bunurile de hoti.

Este si cazul unui inventator din Londra care se pare ca a descoperit metoda perfecta prin care isi protejeaza bicicleta. Yannick Read este numele lui si a creat un sistem antifurt care consta intr-o mica bomba ce explodeaza atunci cand cineva forteaza sistemul de prindere.

Bike Mine contine un explozibil slab, dar suficient de puternic pebtru a-i pune pe fuga pe hoti. Ideea barbatului a pornit dupa ce a ramas fara o bicicleta si o motocicleta . Acesta isi asigura clientii ca sistemul realizat de el nu pune in pericol obiectul protejat.

Sistemul este produs dintr-un fir de titanium, o capcana cu explozibil si un mic detonator. Bike Mine nu necesita baterii, iar inventatotul lui cauta in acest moment investitori.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies