Hugh Jackman are un corp perfect! Personajul misterios care a avut un rol estențial în transformarea actorului

Hugh Jackman are un corp perfect! Personajul misterios care a avut un rol estențial în transformarea actorului
Data: 06 August 2018
Hugh Jackman și antrenorul său personal de fitness, Michael Ryan sunt prieteni de mai bine de două decenii.

Potrivit Dailymail, cei doi prieteni au fost surprinși pe plaja Bondi din Sydney și au atras toate privirile. Michael Ryan a avut un rol esențial în antrenamentele intense ale lui Hugh Jackman pentru rolul său din X-Men, Wolverine.

 


"Facem o pregătire în stil tridimensional. De asemenea, folosim tehnici tradiționale, cum ar fi presa și genoflexiuni care ajută la construierea musculaturii" , spunea Michael Ryan.

În anii '90 s-au întâlnit cei doi pentru prima dată la o sală, iar producătorii filmului "The Greatest Showman" îi ofereau un job de antrenor de fitness lui Michael Ryan pentru a-l ajuta pe Hugh Jackman să devină un actor celebru la Hollywood.


Peste ani, după antrenamente istovitoare, Hugh Jackman a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, acesta obținând rolul personajului Wolverine.

"Producătorii filmului Wolverine mi-au mulțumit mai ales pentru că a fost o investiție ieftină și bună. Filmul a avut încasări de 80 de milioane de dolari în primul weekend, dar meritele le-a avut Hugh, cu aspectul său fizic" , spunea Michael Ryan în 2009.

Hugh este căsătorit cu actrița Deborra-lee Furness, în vârstă de 62 de ani și au doi copii adoptați, pe Ava Eliot, în vârstă de 13 ani și pe Oscar Maximillian, în vârstă de 18 ani. În prezent, Hugh Jackman are 49 de ani.

FULLSCREEN
Hugh Jackman are un corp perfect! Cel mai bun prieten l-a ajutat să devină unul dintre cei mai invidiați bărbați
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO