Hugh Jackman, suspect din nou de cancer de piele. Ce mesaj a transmis starul din X-Men

Hugh Jackman, suspect din nou de cancer de piele. Ce mesaj a transmis starul din X-Men
Citeste mai mult despre: Hugh Jackman, actor X-men, cancer de piele,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 August 2021
Data actualizare: 05 August 2021
Hugh Jackman a fost diagnosticat de șase ori cu cancer de piele, iar acum a făcut o nouă biopsie pentru a vedea dacă boala a recidivat. 

Starul din X-Men a postat un filmuleț pe Instagram, acolo unde are peste 30 de milioane de urmăritori. El le-a transmis fanilor că a făcut o nouă biopsie și i-a rugat să conștientizeze cât de important este să se protejeze de razele soarelui. 

“Nu vă speriaţi dacă mă vedeţi cu acest plasture pe nas. Vă mulțumesc pentru grijă! Probabil că voi fi bine. O să vă țin la curent imediat ce primesc rezultatul. Dar nu uitați să mergeți la control și purtați cremă cu protecție solară. Nu faceți ca mine în copilărie. Folosiţi protecţie solară”, le-a transmis actorul. 

Actorul de 52 de ani a fost diagnosticat de șase ori cu carcinom bazocelular la nas. Cea mai recentă intervenție chirurgicală a avut loc în 2017. 

Carcinomul bazocelular este cea mai frecventă formă de cancer de piele și afectează peste 90% din americani. Acest tip de cancer rareori devine malign dacă tumoarea respectivă este înlăturată. Carcinomul poate leza însă țesutul din jur și lăsa semne.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Mușcat de un șarpe ascuns în toaletă

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies