I-a dat cadoul de Craciun, dar nu s-a asteptat niciodata la asa ceva. Reactia lui exprima mai mult decat 1000 de cuvinte

I-a dat cadoul de Craciun, dar nu s-a asteptat niciodata la asa ceva. Reactia lui exprima mai mult decat 1000 de cuvinte
Citeste mai mult despre: cadou, Craciun, iubit, reactie,
Data publicarii: 27 Decembrie 2016
Data actualizare: 27 Decembrie 2016
Iubita unui tanar a demonstrat ca dragostea si sentimentele sunt cele care conteaza intotdeauna si ca cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care le faci cu sufletul.

Nia Evans a publicat un filmulet cu iubitul ei, Obinna Victor, care le-a aratat internautilor reactia sa in momentul in care a deschis cadoul de Craciun primit de la ea.

Dupa ce barbatul a lucrat timp de patru ani la propria poveste, tanara si-a dat seama ca a terminat lucrarea pe care isi dorea sa o spuna lumii intregi si a transformat-o intr-o carte adevarata.

"Avea tot ce ii trebuia, dar nu avea si ilustrate. Am gasit un artist care sa ii deseneze personajele dupa descrierile date de el", a marturisit tanara pentru Mashable.com.

Imediat ce cartea a fost terminata cu tot cu desene, tanara i-a daruit-o lui Victor, iar reactia lui a fost cu adevarat impresionanta: "Mi-a spus ca nu a fost niciodata mai fericit".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies