I-a prins pe doi dintre baieteii ei in timp ce se radeau in cap. Motivul pe care l-au avut cei mici, emotionant

I-a prins pe doi dintre baieteii ei in timp ce se radeau in cap. Motivul pe care l-au avut cei mici, emotionant
Data publicarii: 05 Martie 2016
Data actualizare: 05 Martie 2016
Mama celor mici i-a surprins in timp ce se tundeau unul pe altul, iar motivul pentru care faceau asta este unul demn de toata lauda. Baietii se aflua sub supravegherea tatalui lor iar intreaga scena era una plina de rasete si chicoteli.

Desi copiii nu sunt intotdeauna veseli atunci cand vine vorba despre o noua tunsoare, in baia acestei familii, noile frizuri au facut pe toata lumea sa rada. Cei doi baietei au decis, alaturi de tatal lor, sa se tunda, iar partea distractiva a inceput atunci cand acesta i-a ajutat sa faca asta chiar singuri.

In special cel mai mic dintre pusti s-a distrat copios pe seama fratelui lui si chiar i-a strigat si mamei sale ca o sa se tunda si ea.

Videoclipul postat pe Rumble nu este insa unul in care parintii se amuza de reactiile pe care copiii lor le au cand trebuie sa se tunda, ci are un scop mult mai emotionant.

Cei trei membri ai familiei au dedicat filmarea tuturor celor care se afla in lupta cu cancerul si sunt fortati, din cauza tratamentelor pe care le fac, sa renunte la podoaba capilara. Desi imaginile cu cei mici pot parea doar amuzante si naive, totul are o semnificatie puternica.

Baieteii stiau ce fac si care este scopul acestui lucru, iar in finalul videoclipului toti trei le transmit un mesaj femeilor care se afla in batalia cu boala nemiloasa si care trebuie sa fie puternice zi de zi.

Source: This Family Shaved Their Heads For The Best Reason by AFV on Rumble
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!