I-a spus mamei sale de sute de ori ca e insarcinata, iar reactia ei spune totul. Ce face femeia bolnava de Alzheimer

I-a spus mamei sale de sute de ori ca e insarcinata, iar reactia ei spune totul. Ce face femeia bolnava de Alzheimer
Citeste mai mult despre: alzheimer, fiica, mama, reactie, sarcina,
Data publicarii: 13 Iunie 2017
Data actualizare: 13 Iunie 2017
Se spune despre Alzheimer ca este boala secolului. Din ce in ce mai multi oameni sunt afectati de aceasta afectiune degenerativa progresiva a creierului, iar femeia din materialul de mai jos se numara printre persoanele diagnosticate.

Materialul video publicat pe pagina de Facebook People a emotionat peste 2.4 milioane de oameni datorita subiectului sensibil pe care il vizeaza. O tanara insarcinata si-a filmat mama bolnava de Alzheimer atunci cand afla ca urmeaza sa devina bunica. 

Citeste si:  E o idee extrema, dar majoritatea celor care au urmarit VIDEO au plans. Putini sunt cei care au reusit sa-l urmareasca

Viitoarea mamica si-a anuntat mama de sute ori ca este insarcinata, iar femeia a reactionat de fiecare data in aceeasi maniera. Bucuria i-a inundat chipul si, pret de cateva secunde, dragostea si fericirea i s-au citit in priviri. 

Rabdatoare, fiica i-a dat de fiecare data fericita veste mamei cu dragoste si caldura, iar gestul ei a fost apreciat de cei care au vazut imaginile. Materialul video demonstreaza ca dragostea de mama nu are limite si nu poate fi diminuata nici macar de suferinta si boli.   
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies