I-au montat cainelui o camera si au decis sa il lase sa le filmeze nunta. Ce au descoperit cand s-au uitat pe filmare

I-au montat cainelui o camera si au decis sa il lase sa le filmeze nunta. Ce au descoperit cand s-au uitat pe filmare
Citeste mai mult despre: camera GoPro, ce au descoperit, filmare, montat,
Data: 09 Ianuarie 2017
Ziua nuntii este un eveniment extrem de important pentru tinerii casatoriti, iar in cutia cu amintiri mereu vor ramane pozele si filmuletele pe care echipa de filmare angajata este responsabila sa le faca.

Daca de obicei la un astfel de eveniment este prezent un cameraman profesionist, la nunta din filmuletul de mai jos, acest rol a fost preluat de cainele familiei.

Mirii i-au atasat o camera GoPro si si l-au lasat sa le filmeze nunta din perspectiva lor. Inca de la primele ore ale diminetii, patrupedul a umblat curios prin camere, unde familia se pregatea pentru marele eveniment si, fara sa stie, a filmat cele mai importante momente.

Ryder a urcat pe munte alaturi de cei doi miri si de apropiatii familiei. A filmat si acolo frumoasa ceremonie, iar la final, desi unele cadre erau foarte miscate din cauza energiei patrupedului, imaginile au putut fi totusi montate intr-un filmulet care sa le aduca aminte de aceasta zi minunata.

FULLSCREEN
I-au montat cainelui o camera GoPro si sa il lase pe el sa le filmeze nunta. Ce au descoperit cand s-au uitat pe filmare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO