I Like IT revine sambata, 16 septembrie, de la 10:00

I Like IT revine sambata, 16 septembrie, de la 10:00
Data: 15 Septembrie 2017
George Buhnici revine cu cele mai noi informatii despre tehnologie, gadget-uri si gaming într-un nou sezon I Like IT, începand de sambata, 16 septembrie, de la ora 10:00.

Pasionatii de tehnologie vor afla noutatile prezentate la IFA Berlin – cel mai mare targ de specialitate din Europa, unde peste 1.800 de expozanti au aratat în ce directie se îndreapta industria IT. Producatorii vorbesc din ce în ce mai mult despre intuitie, fiind urmatorul pas pe care ar trebui sa-l faca inteligenta artificiala. Deocamdata, conturandu-se doar ideea unui viitor în care lumea se straduieste sa ofere control lucrurilor din jur. 

George Buhnici a aflat ca invoatia în cazul locuintelor inteligente a trecut la un nivel superior: de la camere de supraveghere cu recunoastere faciala, care stiu în orice clipa ce membru al familiei intra în casa si daca masina parcata în garaj este cea a proprietarului, pana la electrocasnice aflate tot mai aproape de granita imaginara descrisa în literatura SF de la jumatatea secolului 20. 

Super camere de actiune, drone, telefoane mobile, ceasuri tot mai inteligente, sisteme audio de înalta performanta si alternative spectaculoase la transportul clasic, acestea sunt numai cateva exemple din ceea ce telespectatorii vor descoperi în fiecare sambata în emisiunea I Like IT, de la 10:00.

 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO