IAA organizeaza Ziua Publicitatii, cu sprijinul PRO TV! Cine va participa la dezbaterile despre publicitate

IAA organizeaza Ziua Publicitatii, cu sprijinul PRO TV! Cine va participa la dezbaterile despre publicitate
Citeste mai mult despre: IAA, Pro Tv, Ziua Publicitatii,
Data publicarii: 13 Noiembrie 2015
Data actualizare: 13 Noiembrie 2015
Pe 16 noiembrie, la hotelul Hilton, se desfasoara a doua editie a evenimentului Ziua Publicitatii, organizat de International Advertising Association (IAA), cu sprijinul PRO TV. Ziua Publicitatii isi propune sa abordeze teme de actualitate despre importanta publicitatii in societate, aducand in acelasi loc toti actorii din piata, de la profesionistii din industria de marketing si comunicare pana la autoritatile din institutiile publice.

“Ziua Publicitatii este un eveniment binevenit pentru intreaga industrie de marketing si comunicare. Observam de la zi la zi o nevoie tot mai mare de a comunica, de a face ca mesajele unor persoane sau ale unor branduri sa se faca auzite, iar publicitatea joaca unul dintre cele mai importante roluri in acest demers. Este o initiativa puternica, utila, pe care PRO TV si-a dorit sa o sprijine.”, a spus Lucia Antal, Director Marketing PRO TV. 

Cristian Leonte si Lucia Antal vor participa la primul panel, care se desfasoara de la ora 13:30, avand tema Publicitate si dezvoltare economica. Cristian Leonte va modera discutia, iar invitatii vor discuta despre impactul pe care il are sau il poate avea publicitatea la nivel macro, cum ar putea reprezenta aceasta un motor pentru economie.

De la ora 14:45, George Buhnici va modera panelul cu numarul doi - Creativitate si Tehnologie - , in care subiectul principal va fi modul in care tehnologia influenteaza modul in care comunicam, implicit creativitatea.

Amalia Enache si Paula Herlo vor reprezenta PRO TV in panelul trei, care va dezbate subiectul Publicitate si Societate civila, de la ora 15:30. Amalia, moderatorul discutiei, va aborda subiectul cauzelor pe care le promoveaza agentiile de publicitate, dar si campaniile sau programele sociale desfasurate de companii.

In ultimul panel, Educatie in marcomm, care incepe la 16:45, subiectul principal va fi sistemul national de educatie si masura in care acesta poate pregati viitorii angajati si manageri in marketing si comunicare.

Ziua Publicitatii are loc pe 16 noiembrie, la hotelul Hilton, incepand cu ora 13:30 si este un eveniment organizat de IAA Romania, cu sprijinul PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies