Pro TV lanseaza songul special de 1 decembrie! Loredana si Mihai Margineanu spun: IAC-ASA! AI CE TREBUIE!

Data: 01 Decembrie 2016
Pe 1 decembrie, la 21 de ani de la lansare, Pro TV spune Romania, ai ce trebuie! si invita toti romanii in fata televizoarelor, la Marea petrecere nationala! 

Loredana si Mihai Margineanu vor aduce cheful de distractie in casele tuturor romanilor, pe care ii invita la dans in noul song Pro TV, Iac-asa! Ai ce trebuie!.

Energia, optimismul, traditiile si folclorul traditional romanesc sunt in centrul atentiei in piesa interpretat de Loredana, Mihai Margineanu si Banda Agurida. “E un cantec pe care l-am creat inspirata din folclorul romanesc. Am incercat sa aduc ceva din fiecare zona folclorica a Romaniei pe un ritm punk rock şi cu accente funk! Prin acest cantec, am vrut sa surprindem spiritul romanesc atat de eclectic, imprevizibil, exuberant şi efervescent, cu forţa şi energia lui! La versuri am colaborat cu Florin Busuioc, iar cantecul a fost inregistrat live in studio, cu Mihai Margineanu şi Banda Agurida.”, a declarat Loredana.

Songul Pro TV vorbeste despre spiritul romanesc, despre energia romanilor şi forţa de a trece de fiecare data mai departe, de a lupta, de a invaţa sa o ia de la capat, sa zambeaca şi sa sarbatoreasca orice zi importanta alaturi de prieteni şi de familie.

De ziua nationala a Romaniei si cu ocazia sarbatoririi a 21 de ani de la lansare, Pro TV spune Romania, ai ce trebuie! si ne va reaminti tuturor ca, desi traim in vremuri tulburi, reusim sa fim, de fiecare data, plini de incredere si privim jumatatea plina a paharului. Joi, pe 1 decembrie, Pro TV a pregatit un program special: ştiri, transmisiuni in direct de la parada de 1 decembrie, ediţii speciale ale emisiunilor Vorbeşte lumea, La Maruţa şi Ce spun romanii, iar de la 20:30 incepe Marea petrecere nationala - Las Fierbinţi, in care vedetele Pro TV au fost invitate sa se distreze alaturi de personajele indragitului serial de comedie. Andreea Esca, Mihai Dedu, Neti Sandu, Razvan Exarhu, Liviu Popescu, Samuel Le Torriellec, Catalin Maruta, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu, Florin Calinescu, Loredana, Smiley, Andra si Pavel Bartos sunt doar cativa dintre cei care vor aduce Marea petrecere nationala in casele tuturor romanilor!

Romania, ai ce trebuie!

FULLSCREEN
IAC-ASA! AI CE TREBUIE
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO