Ianis Hagi, împlinit pe plan sentimental. Cum arată Elena, iubita fotbalistului

Ianis Hagi, împlinit pe plan sentimental. Cum arată Elena, iubita fotbalistului
Citeste mai mult despre: Ianis Hagi, Gica Hagi fiu, Ianis Hagi iubita,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 27 Mai 2021
Data actualizare: 20 Iunie 2021
Ianis Hagi se laudă cu performanțele din teren, însă când vine vorba despre viața personală, fiul lui Gheorghe Hagi este extrem de discret. Totuși, presa a reușit să afle că fotbalistul trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără din Constanța. 

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat recent Ianis Hagi în cadrul unei emisiuni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Elena Tănase este numele domnișoarei care l-a cucerit pe Ianis Hagi. Tânăra face parte dintr-o familie aromână, iar tatăl ei are mai multe afaceri în domeniul agriculturii și al construcțiilor. 

Familia Elenei Tănase este înstărită și cunoscută pe plan local, potrivit Cancan. Tânăra mai are un frate mai mare, pe nume Dimci Tănase. Iubita lui Ianis Hagi este șatenă cu părul lung, corp de invidiat și un zâmbet de reclamă. 

Se pare că cei doi îndrăgostiți știu să mențină aprinsă flacăra iubirii într-o relație la distanță. Ianis (22 de ani) locuiește în Scoția, acolo unde joacă pentru echipa Glasgow Rangers, în timp ce iubita sa este studentă la Constanța. Ianis a fost declarat recent cel mai bun pasator decisiv din Scottish Premiership. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram
 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies