Identitatea Ucigașului Zodiac, dezvăluită, în sfârșit

Identitatea Ucigașului Zodiac, dezvăluită, în sfârșit
Citeste mai mult despre: Zodiac Killer, cine este, identificat,
Data publicarii: 07 Octombrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
Câțiva specialiști în investigații cred că au identificat Zodiac Killer, unul dintre cei mai faimoși criminali în serie din America, care a terorizat comunitățile din San Francisco la finalul anilor 60.

Conduși de un agent FBI ieșit la pensie, un grup de mai bine de 40 de voluntari, care au lucrat ca ofițeri de poliție, procurori și spioni, spune că au descoperit dovezi pentru a-l identifica pe Zodiac.

Echipa, cunoscută drept Case Breakers, a ajuns la concluzia că Zodiac Killer este un bărbat pe nume Gary Francis Poste, care a murit în 2018. 

Între anii 1968 și 1969, în zona San Francisco, au avut loc cinci crime sângeroase. Cel autointitulat Zodiac a ironizat autoritățile cu mesaje codate, în scrisori trimise la ziare și la poliție. De-a lungul anilor, mai mulți suspecți au fost investigați, dar identitatea lui Zodiac a rămas un mister până acum.

Conform Case Breakers, Poste era veteran în forțele aeriene și, timp de 40 de ani, a lucrat ca zugrav.

Cazul lui Zodiac a fost subiectul thriller-ului ”Zodiac”, în regia lui David Fincher, cu Jake Gyllenhaal și Robert Downey Jr în rolurile principale. 

Foto: Case Breakers, Getty


 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies