Idolul tinerilor din America, cu lenjeria intima la vedere pe scena! VIDEO

Idolul tinerilor din America, cu lenjeria intima la vedere pe scena! VIDEO
Citeste mai mult despre: Taylor Swift,
Data: 16 August 2011
Cântareata americana de muzica country Taylor Swift a avut parte de un incident nedorit in timpul unui concert din cauza vântului, care i-a ridicat rochia.

Dupa ce a mers printre fani si a dat mâna cu acestia, cântareata s-a urcat pe scena si a inceput sa cânte piesa "You Belong With Me".

Imbracata cu o rochie vaporoasa lunga pâna la genunchi, Taylor Swift a avut parte de un incident nedorit când vântul i-a ridicat rochia si i-a lasat a vedere lenjeria intima in fata fanilor.

In august anul acesta, cântăreaţa a primit şase trofee la Teen Choice Awards 2011, fiind considerata marea câstigatoare a acestei gale.

Taylor Alison Swift, nascuta pe 13 decembrie 1989, este o cântareata americana de muzica pop-country. Ea a semnat in 2006 un contract cu Big Machine Records, o casa de discuri independenta, care i-a lansat albumul de debut, "Taylor Swift", vândut in peste 3,6 milioane de exemplare. Taylor Swift a câstigat patru premii Grammy si a vândut pâna in prezent 13 milioane de albume pe plan mondial.

Mediafax
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO