Îi mai ții minte pe Krishna şi Rukmini? Ce s-a întâmplat cu relația celor doi cântăreți

Îi mai ții minte pe Krishna şi Rukmini? Ce s-a întâmplat cu relația celor doi cântăreți
Citeste mai mult despre: Rukmini, cum arata Rukmini, Krishna,
Data publicarii: 11 Ianuarie 2022
Data actualizare: 19 Iunie 2022
În urmă cu mulți ani, Krishna şi Rukmini erau unii dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, fiind remarcați datorită culturii pe care o promovau prin imagine și muzică.

Krishna și Rukmini făceau senzație acum mulți ani, având o mulțime de fani și foarte multe apariții TV. Cei doi cântăreți nu numai că erau colegi de scenă, ci și parteneri de viață. 

Cei doi aveau o legătură specială și transmiteau acest lucru de fiecare dată când cântau împreună, dar, în timp, relația lor s-a schimbat și au trecut prin mai multe momente dificile. 

Chiar în anul 2005, în cadrul unei emisiuni de la PRO TV, Krishna a cerut-o în căsătorie pe Rukmini, însă reacția ei nu a fost tocmai cea așteaptă, lăsând de înțeles că cei doi au probleme în relație. Până la urmă, cei doi s-au despărțit, motivul fiind incert. 

Ce s-a întâmplat cu Rukmini și cum arată în prezent

Rukmini nu a mai avut apariții TV, iar stilul cântăreței de muzică indiană este acum total diferit. Aceasta a renunțat la hainele tradiționale indiene și acum poartă ținute mulate. Rukmini și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, care pare mai tânăr decât Krishna.

Sursă foto: arhiva PRO TV/ facebook Cristina Rukmini Cristina

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!