Ii mai tii minte pe majordomii din "Singur Acasa 2"? Cum arata acum, la 26 de ani de la premiera filmului

Ii mai tii minte pe majordomii din  Singur Acasa 2 ? Cum arata acum, la 26 de ani de la premiera filmului
Data: 17 Decembrie 2016
In fiecare an, milioane de oameni se uita la aventurile incredibile traite del Kevin McCallister, pustiul blond care, ramas singur acasa, a bagat spaima in hotii americani. 

In afara de personajul principal, filmul "Singur Acasa" a lansat o multime de personaje memorabile, printre care se numara si angajatii hotelului la care este s-a cazat Kevin McCallister in scurta s-a vacanta la New York.

Tim Curry, Rob Schneider si Dana Robins Ivey sunt 3 dintre personajele mult iubite ale filmului "Singur Acasa 2".

Valetul nesuferit al celui mai important hotel din New York a fost jucat de Tim Curry. Acesta a trecut printr-o perioada grea, actorul in varsta de 70 de ani suferind un atac cerebral si a ramas imobilizat in scaun cu rotile. Fanii seriei "Singur Acasa" si filmului "Mica Sirena" il pastreaza insa in randul personajelor mult indragite.

Citeste si: A fost declarat cel mai de succes film de Craciun din toate timpurile. 10 lucruri surprinzatoare pe care sigur nu le stiai despre "Singur Acasa 2"


Dana Robins Ivey facea si ea parte din distribuita filumului "Singur acasa", alaturi de Tim. Dana are acum varsta de 75 de ani si este foarte activa, participand la tot felul de evenimente si tinand legatura cu fanii ei pe retelele de socializare.


Robert Michael "Rob" Schneider este cel de-al treilea valet simpatic din "Singur Acasa". Are 53 de ani acum si este chiar mai cunoscut, datorita aparitiilor sale in public, din toti acesti ani. In anul 2011, Rob Schneider s-a casatorit in Beverly Hills, California, cu producatoarea de televiziune, Patricia Azarcoya Arce, iar dragostea lor a fost atat de mare incat la numai un an a venit pe lume si primul lor copil, Miranda Scarlett Schneider.


Rob si sotia lui formeaza un cuplu foarte frumos, Patricia fiind o femeie cu un corp model, pe care oricine l-ar aprecia.


Sursa FOTO: Getty ImagesSursa: Tumblr

Ce parere ai despre cei 3 actori indragiti?

FULLSCREEN
Ii mai tii minte pe majordomii din "Singur acasa 2"? Uite cum arata acum, la aproape 25 de ani de la premiera filmului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO