Il cunosti din "Snowpiercer" si "Captain America". Cu cine se zvoneste ca s-ar iubi Chris Evans

Il cunosti din  Snowpiercer  si  Captain America . Cu cine se zvoneste ca s-ar iubi Chris Evans
Data: 03 Decembrie 2016
Chris Evans este unul dintre ravnitii burlaci ai Hollywood-ului, pe care fanii il cunosc dintr-o serie de filme de actiune care au fost urmarite milioane de oameni din intreaga lume. Acum, presa internationala spune despre chipesul actor ca si-ar fi gasit perechea intre colegele sale de platou.

Frumoasa bruneta care l-ar fi cucerit pe Chris Evans nu a incheiat inca divortul de fostul sau partener. Conform unora dintre publicatiile internationale, Jenny Slate si sotul sau, Dean Fleischer-Camp au decis sa puna capat mariajului lor, insa ambii au pastrat discretia, cu privire la finalizarea despartirii. Cu toate acestea, zvonurile au mers mai departe, iar Jenny a fost asociata cu actorul din "Captain America", conform US Weekly.

 
Cei doi au fost fotografiati intr-o ipostaza demna de un cuplu real, la premiera filmului "The Secret Live Of Pets", pozand unul langa celalalt cu zambetul pe buze, in timp ce actorii nu si-au putut tine mainile departe unul de celalalt. Nici dupa ce au depasit momentul covorului rosu, cei doi nu s-au indepartat unul de celalalt si au decis sa stea pe scaune apropiate.
 
Una dintre sursele US Weekly a povestit ca Jenny si Chris au avut chiar o intalnire dubla, alaturi de fratele actorului si partenera sa, ceea ce nu face decat sa ii tina pe fani cu sufletul la gura, asteptand vesti oficiale.

Vezi imagini in galeria foto:

FULLSCREEN
Il cunosti din "Snowpiercer" si "Captain America", dar si-a gasit perechea. Cu cine se zvoneste ca s-ar iubi Chris Evans
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO