Îl mai știi pe valetul nesuferit care îi făcea zile fripte lui Kevin în "Singur Acasă 2"? Cum arată acum și ce a pățit

Îl mai știi pe valetul nesuferit care îi făcea zile fripte lui Kevin în  Singur Acasă 2 ? Cum arată acum și ce a pățit
Citeste mai mult despre: Singur Acasa 2, Tim Curry, valet,
Data: 18 Decembrie 2018
În fiecare an, milioane de oameni se uită la aventurile incredibile și uneori absurde lui Kevin McCallister, puștiul blond care a băgat spaima în toți hoții americani.

În "Singur acasă 2: Pierdut în New York", băiatul ajunge în cel mai cunoscut oraș din America, unde face cunoștință cu o sumedie de personaje hilare, printre care și un valet nesuferit, interpretat de actorul Tim Curry.

Puțini știu că starul atât de talentat și apreciat în Cetatea Filmului a avut mari probleme de sănătate și că, în urmă cu patru ani, a suferit un atac cerebral care încă îi creează probleme, mai ales de comunicare.

În vârstă de 72 de ani, starul are o stare de spirit bună însă și a primit un trofeu pentru întreagă carieră și reușitele pe care le-a înregistrat de la debutul în actorie și până în prezent.Sursă: Tumblr

Deși a jucat în numeroase producții cinematografice renumite, precum "The Rocky Horror Picture Show" sau "Annie", Tim Curry nu a cunoscut un succes atât de mare pe cât și-ar fi dorit și și-a dedicat mare parte a carierei filmelor pentru copii precum "Singur acasă" și "Mica Sirenă" după apariția în "Home Alone".

În ani de după "Home Alone", Tim a ales doar să își împrumute vocea unor personaje animate și, chiar dacă în lumea cinematografică nu mai este un nume cunoscut, el a continuat să participe în scene de teatru și pe Broadway, motiv pentru care a și primit distincția din partea organizatorilor premiilor Tony.

 

Iată cum arată starul și cât este de schimbat după probemele de sănătate prin care a trecut în ultimii ani.


 

FULLSCREEN
Il mai stii pe valetul nesuferit care ii facea zile fripte lui Kevin in "Singur Acasa"? Cum arata acum si ce a patit
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO